Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Deltidsstillinger i Patruljevagt hos G4S Security Services, Århus eller Aalborg

Er du servicemindet, selvstændig og udadvendt? Så er du måske vores nye patruljevagt. 
 
Om stillingen 
Til vores patruljeafdeling, hvor arbejdsopgaverne er afvekslende og ikke 2 dage er ens, søger vi nye kollegaer til deltids stillinger på 30-40 timer pr. måned.  
 
Man vil indgå i driftens team af sikkerhedsvagter, der sammen skal medvirke til at opretholde et højt service og sikkerhedsniveau hos vores kunder, i Århus / Aalborg og omegn. 
 
Vagtfunktionen har en stor præventiv effekt og det er derfor vigtigt, at du er yderst årvågen og er i god fysisk form. Du skal kunne lide at arbejde selvstendigt og levere er god service, lidt teknisk flair skader ikke. 
 
Personprofil 
Vi forestiller os en rolig, selvstændig og moden person med naturlig autoritet. Det er helt afgørende at du udviser en sympatisk og rolig adfærd, og at du kan bevare roen når tingene går stærkt.  
 
Du har et stort overblik, god situationsfornemmelse og du evner at skabe tillid til såvel kunder som kollegaer. Hertil kommer at du reagerer hurtigt og beslutsomt, udviser god dømmekraft og overskud samt er i besiddelse af gode formuleringsevner. 
 
Arbejdsopgaver 
Det bliver din opgave at er at servicere vores kunder, og sikre deres ejendom. Vi skal med vores synlig tilstedeværelse forhindre tyveri, hærværk og svind, samt holde et overvågnet øje med omgivelserne. 
 
Derudover skal du køre på aktuelle alarmer, hvor du afsøger området og ved behov tilkalder politiet ligesom du skal afstille alarmen og sikre at bygningen er forsvarligt sikret inden du forlader den.  
 
Hertil kommer ad hoc vagtopgaver. 
 
Din baggrund 
Det er afgørende at du har gennemført og bestået grundlæggende vagt og dermed kan opnå vagtkort og det er en fordel, hvis du har erfaring med arbejdet som patruljevagt 
 
Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S, forudsætter at du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed. 

Kontakt: Hvis du har spørgsmål som du ikke kan finde svar på i annoncen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Mads G Svendsen på telefon: 43 86 58 13 
 
Ansøgningsfrist: Vi vurderer ansøgningerne løbende og stillingerne kan søges så længe annoncen er online på www.g4s.dk 
Tiltrædelse: Hurtigst muligt 
 
G4S anvender udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.  
 
G4S er verdens største sikkerhedsvirksomhed med 657.000 medarbejdere i over 125 lande. I Danmark har vi over 100 års ekspertise som vagt- og sikringsselskab, og vores cirka 2.000 ansatte står klar til at skabe mere tryghed i private hjem og i virksomheder. Se mere på www.g4s.dk.