Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Studentermedhjælp til administration søges til G4S, Albertslund

Er du udadvendt, selvstændig, ærekær og har du ekstrem sans for detaljen? Så er det måske dig der er vores nye studenter medhjælper. 
  
Om jobbet 
Som studentermedhjælper bliver du en del af vores vagt afdeling, hvor du blandt andet vil arbejde med administration af enkelte rekrutteringsprojekter, baggrundstjek, sammensætning af ansættelsesdokumenter, bestilling af kontrakter samt opfølgning på sikkerhedsgodkendelser. 
 
Der er tale om en yderst selvstændig opgave, hvor der kræves stor opmærksomhed på detaljen. Det er afgørende, at du tør stille de kritiske spørgsmål og selv opsøger evt. manglende informationer. 
 
Da dit primære fokus vil være på de opgaver der typisk kan ”tåle” at vente til du er på arbejde, vil der naturligt være en del rutine forbundet med opgaven og det er derfor helt afgørende, at du trives med den type opgave og samtidig forstår vigtigheden af den kvalitet, der skal leveres.  
 
Om dig  
Vi har brug for en fleksibel, åben og struktureret studerende med sans for detaljer og kvalitet.  Du interesserer dig for administration og går op i kvalitet, ligesom du gerne bidrager med ideer til, hvordan man kan forbedre interne processer. Ydermere er du smilende, udadvendt og tager helt naturligt ansvar for opgaven. 
 
Det er helt afgørende for ansættelsen, at du kommunikerer flydende på engelsk i skrift og tale, derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra lign. stilling. Dog er det vigtigste, at du er topmotiveret til at varetage netop denne type opgave. 
 
Du vil være en del af vagt afdelingen, hvor det forventes, at du kan afsætte minimum. 20 timer pr. uge, fordelingen kan aftales med nærmeste leder.   
 
Vi tilbyder 
Et administrativt og relevant studiejob med nogen mulighed for selv at planlægge sine vagter. Du vil få indsigt i og være en del af en vagt afdeling i en stor international virksomhed. 
 
Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S, forudsætter at du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed. 
 
Kontakt: Har du uddybende spørgsmål til stillingen, kan du sende dem pr. mail til Projekt Leder, Morten Bloch på: morten.n.bloch@dk.g4s.com .  Bemærk at ansøgninger ikke kan sendes hertil.  
 
Send i stedet din ansøgning og cv hurtigst muligt via nedenstående link, med angivelse af, hvilke dage du kan arbejde og hvad der motiverer dig til at søge dette job. 
 
Ansøgningsfrist: Vi vurderer ansøgninger og afholder samtaler løbende. Stillingen kan søges så længe den er aktiv på www.g4s.dk  
 
Tiltrædelse: snarest muligt, efter aftale dog senest 15. september 2017 
 
Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. Ansøgninger modtaget via post eller mail kommer ikke i betragtning. 
G4S er verdens største sikkerhedsvirksomhed med 657.000 medarbejdere i over 125 lande. I Danmark har vi over 100 års ekspertise som vagt- og sikringsselskab, og vores cirka 2.000 ansatte står klar til at skabe mere tryghed i private hjem og i virksomheder. Se mere på; www.g4s.dk.