Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Til vores Standardløsninger i Holstebro søger vi en serviceminded servicemontør der som udgangspunkt får ansvar for service af AIA produkter. Som sekundære opgaver får du ligeledes mulighed for, at arbejde med vores øvrige produkter.   
  
Spændende og selvstændige opgaver  
Du får en alsidig stilling, hvor du hovedsageligt har ansvaret for service af anlæg og småudvidelser af AIA løsninger i private hjem og mindre virksomheder. Efter service, skal anlæggene afprøves, kunden skal instrueres og dokumentation skal udfærdiges.  
   
Personprofil  
Vi forestiller os en ansvarsfuld og kvalitetsbevidst person, som med sin selvstændige arbejdsform kan yde vores kunder en professionel og god service i en travl arbejdsdag, hvor opgaverne er forskellige fra dag til dag.  
Du er udpræget serviceminded og sætter en ære i, at pleje dine kunder og sikre en optimal overlevering og instruktion i det installerede anlæg.  
  
Faglige kompetencer   
Det er afgørende, at du er uddannet enten elektriker eller el-installatør med bredt kendskab til EL-fagets regler og metoder. Derudover forventes det, at du igennem tidligere job har opnået erfaring med installation / servicering af AIA produkter.   
  
Du har flair for tal og papirarbejde og du kan læse og forstå engelsk. Anvendelse af PC har været en naturlig del af din hverdag og du har måske kendskab til opsætning af netværk.  
  
Har du bestået Sikringsanlæg 1 & 2, er det en fordel men ikke et krav   
  
Vi tilbyder  
Et afvekslende og selvstændigt job i et krævende men inspirerende miljø. Du vil samarbejde med gode kolleger i en afdeling med gode arbejdsforhold og mulighed for efteruddannelse. Hertil kommer uniform og rådighedsbil samt løn og pension efter gældende overenskomst.   
  
Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S A/S, forudsætter at du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed.  
  
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Driftsleder Martin Hansen, Telefon.: 24 46 56 08, E-mail martin.hansen@dk.g4s.com , mandag – fredag kl. 10-14  
  
Ansøgningsfrist: Ansøgninger vurderes løbende og fristen er udløbet når dette opslag ikke mere findes på vores hjemmeside: www.g4s.dk    
  
Tiltrædelse: Snarest muligt, efter aftale  
  
Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. 
 
 
Ansøgningsfrist:
02-11-2017

Hjemmeside:
www.g4s.dk

Kontakt os