Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Er du professionel, troværdig og har du salgsværktøjerne i orden? Så er du måske vores nye kollega i segmentet ”Business Market, Medium & Large Account ” med eget distrikt i dele af Storkøbenhavn, Sydsjælland & navgivende kunder. 

Om dig: 
Du er sælger af natur, og dermed udadvendt, energisk, vedholdende og professionel i din tilgang til kunden. Du har god erfaring med opsøgende, relations og værdiskabende salg, og din troværdige adfærd gør at du kommunikerer ubesværet på alle niveauer i en organisation.  

Du har indgående forretningsforståelse, er forhandlingsvant, og ”tør” at gå efter ordren. Helt afgørende er det dog, at du er selvstartende, kender vigtigheden af et solidt netværk, og er struktureret. 
Som sælger er du konkurrencemindet og vant til at arbejde i et resultatorienteret miljø.  

Om jobbet: 
Vi tilbyder en spændende og krævende stilling, med ansvar for opsøgende, vedligeholdende og uddybende salg og du vil få distrikt i Storkøbenhavn & Sydsjælland.

Du vil selvstændigt stå for planlægning og besøg hos nye og bestående kunder med henblik på et bredt og værdiskabende salg af G4S´ mange tekniske sikringsløsninger. Mødebooking, kundebesøg, tilbudsgivning og opfølgning på tilbud, kampagner og kundeaktiviteter vil være en naturlig del af hverdagen. 
 
Faglig baggrund: 
Fagligt har du flere års erfaring med forskellige discipliner indenfor salg. Hertil kommer en indgående selvindsigt hvad angår dine ”salgsværktøjer” og virkemidler, ligesom vi forventer, at du løbende har holdt dig opdateret på trends i markedet og nye salgsmetoder.  
 
Du har opnået gode resultater indenfor BTB segmentet, gerne indenfor salg af tekniske løsninger og det vil være en fordel men ikke et krav, hvis du har en el-teknisk baggrund og evt. salgserfaring indenfor AIA, ADK, ABA, TVO, mekaniske løsninger eller Vagt. 

Løn og ansættelse: 
Vi tilbyder en attraktiv og spændende stilling i en af branchens største og førende virksomheder, hvor du samarbejder med kompetente og specialiserede kolleger i et dynamisk og moderne miljø. 

G4S tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling via uddannelse på G4S´ eget Salgsakademi.  
Lønpakken er sammensat af en god fast løn, samt provision uden loft, der forhandles individuelt ud fra dine kvalifikationer. G4S tilbyder endvidere pension samt bilordning. 

Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S Security Services A/S forudsætter, at du kan godkendes af politiet, jf. Lov om Vagtvirksomhed. 

Kontakt: 
Yderligere oplysninger om stillingen kan frem til 22. december fås ved henvendelse til Sales Manager/Salgschef Freddy Vinther Pedersen på telefon, 40 32 59 07 mandag – fredag mellem kl. 10-15. 

Ansøgningsfrist: Ansøgninger vurderes løbende og fristen er udløbet når dette opslag ikke mere findes på vores hjemmeside: www.g4s.dk  

Tiltrædelse: Snarest muligt, efter aftale.  

Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.  
Ansøgningsfrist:
09-01-2018

Hjemmeside:
www.g4s.dk

Vores værdier