Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Har du forretningsforståelse og er du hurtig til at lære og løse problemer ved at kombinere din kreativitet og strukturerede arbejdsmetoder? Så er du måske vores nye Bid Manager
 
Attraktivt job i en afdeling med stor indflydelse  
Vi oplever et massivt pres på behov for sikkerhed i både private og offentlige organisationer. Derfor søger vi en Bid Manager til vores Bid Management afdeling på fire personer, der alle har specielle kompetencer og hver især ansvaret for at drive egne tilbudsprojekter.

Afdelingen har overordnet ansvaret for at koordinere, projektstyre, producere og kvalitetssikre tilbudsgivningen og andre forretningsudviklingsprojekter i et samarbejde med salgs- og driftsorganisationen.   
 
Om jobbet 
Du får en selvstændig og alsidig stilling, hvor du sammen med Head of Bid Management hovedsageligt er ansvarlig for kalkulationsmodeller, tilbudsprocesser, projektstyring samt de interne samarbejde med salgs- og driftsorganisationen. Derudover bliver du ansvarlig for koordinering af internationale tilbud i samarbejde med kolleger i andre G4S selskaber.  
 
Du får en central rolle i organisationen med en bred berøringsflade og udviklingsmuligheder. En typisk dag som Bid Manager kunne fx indeholde ledelse af projektmøder med bid teamet, præsentation af kommercielle og operationelle strategier til direktionen, deltagelse i workshops for at udvikle innovative løsninger eller forhandling af kontrakter med nye kunder.  
 
Personprofil 
Du mestrer at arbejde struktureret og efter deadlines, ligesom du er proaktiv og ikke er bange for at udfordre organisationen med din kreativitet og forretningsforståelse. Du er analytisk stærk og har et stort overblik, således at kundernes kontekst kan analyseres og bruges til at diagnosticere de rette løsninger og salgsargumenter.  
 
Du har ikke nødvendigvis brancheerfaring, men du er hurtig til at lære og interesseret i at forstå drivkræfterne på markedet således, at der skabes de bedst mulige forudsætninger for at vinde tilbud og for at hjælpe vores kunder med værdiskabelse inden for sikkerhed og service.  
 
Ansvarsområder 
Som Bid Manager får du stort ansvar og indflydelse i forhold til at sætte rammerne, styre processerne, og sikre at du og dit team udarbejder det bedst mulige tilbud.  
 
Nøgleopgaver: 
  • Ansvarlig for ledelse og kvalitetskontrol af udbudsprocesser og større tilbud til vore kunder 
  • Udvælgelse af det rette bid team of uddelegering af opgaver  
  • Overvågning af nye udbud og andre potentielle projekter, anbefaling af tilgang  
  • Ansvarlig for koordinering af internationale udbudsprocesser   
  • Udvikling af innovative løsninger 
  • Udvikling og optimering af omkostningsmodeller  
  • Involvering i andre forretningsområder, der efterspørger støtte fra Bid Management 
  • Kontraktforhandlinger  
Faglige kompetencer 
Du har erfaring med projektledelse og gerne med at styre komplekse tilbud. Du er vant til at bevæge dig i feltet mellem kunder og forretning og evner at skabe dig et godt netværk. Du har en lang videregående uddannelse fra CBS, KU eller et andet universitet, og gerne erfaring fra studier i udlandet.  
 
Vi tilbyder 
Et afvekslende og selvstændigt job, hvor du samarbejder med kompetente og engagerede kolleger i et dynamisk miljø, hvor ikke to dage er ens. Hertil kommer løn efter kvalifikationer samt pensionsordning efter gældende regler. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Claus Blaksted frem til 23. oktober på tlf.:   43 86 50 00, herefter kan du kontakte Bjarne Obel. 
 
Ansøgningsfrist: Vi vurderer løbende ansøgningerne og stillingen kan søges så længe den er aktiv på www.g4s.dk  
 
Tiltrædelse: Snarest muligt, efter aftale 
 
Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. 
Ansøgningsfrist:
07-11-2017

Hjemmeside:
www.g4s.dk

Kontakt os