Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
G4S Academy er startet i Danmark i 2016 for at positionere G4S som markedets mest professionelle og kompetente leverandør af sikkerhedsløsninger på et stærkt konkurrencepræget marked. 
 
Du vil få ansvaret for udvikling og eksekvering af en content marketing strategi for fire kanaler 

G4S Academy er en del af G4S-koncernen, som er den største sikkerhedsvirksomhed i verden. Med over 100 års erfaring med at designe sikkerhedsløsninger giver G4S-koncernen os et fremragende fundament af teknisk ekspertise, der har potentialet til at skabe berigende og engagerende content for vores kunder. Vi har udviklet fire overordnede kanaler til vores content: 
 
Academy Network 
Vi organiserer branchespecifikke netværk, hvor man får mulighed for at etablere nye relationer og dele den nyeste viden.  

Academy Education 
Vi afholder Education Days hver måned, hvor temaerne er trends inden for sikkerhed og værktøjer til at imødegå fremtidens sikkerhedsudfordringer. Vi afholder også en to-dages udstilling hvert andet år.  

Academy Information 
Vi udarbejder løbende rapporter om sikkerhedstrends, business insights og informationsmaterialer for at udbrede kendskab om sikring og være med til at forme markedet.  

Academy Consulting 
Vi leverer rådgivning til vores kunder og samarbejdspartnere om sikring og forebyggelse. Vi rådgiver og vejleder om alt fra internationale trusler til rejsesikkerhed og strategisk risikoanalyse. 
 
Det bliver dit ansvar, at lave en content marketing plan, som sikrer synergier og vidensdeling på tværs af de fire kanaler, ligesom du vil få ansvaret for at administrere andre marketingaktiviteter mod Enterprise markedet, som fx. produktion af præsentationer og cases.   
 
Nøgleopgaver 
  • Udvikling og eksekvering af marketingstrategi i tråd med G4S’ mål 
  • Planlægning og gennemførelse af events 
  • Arbejde tæt sammen med bureauer og hjælpe med nye produktlanceringer 
  • Opretholdelse af effektiv intern kommunikation for at sikre, at alle relevante virksomhedsfunktioner holdes orienteret om markedsføringsinitiativerne 
  • Produktion af præsentationer, cases og tilbudsskabeloner til vores G4S Solution Design Process 
  • Global kommunikation og erfaringsudveksling om G4S Academy 
 Hvem er du? 
Du mestrer at arbejde struktureret og efter deadlines, ligesom du er proaktiv og ikke er bange for at udfordre organisationen med din kreativitet. Du har ikke nødvendigvis brancheerfaring, men du er hurtig til at lære og interesseret i at forstå drivkræfterne på markedet således, at der skabes de bedst mulige forudsætninger for at vores content skaber værdi for vores kunder.  
 
Din baggrund:  
Den ideelle kandidat forventes at have en lang videregående kommerciel uddannelse inden for marketing eller afsætning og du kommunikerer flydende på såvel dansk som engelsk. 
 
Det er en fordel med relevant erfaring fra en marketing rolle på et bureau eller en marketingafdeling. Hertil kommer lyst til, at arbejde med marketing i praksis – også uden for normal arbejdstid, hvor Academy arrangementerne typisk afholdes.  
 
Vi tilbyder:
En spændende og vigtig nøgleposition i Danmarks og Verdens største sikkerhedsvirksomhed, hvor du får ansvaret for marketing kanalerne i G4S Academy og hvor du samarbejder med kompetente og engagerede kolleger i et dynamisk miljø. Hertil kommer løn efter kvalifikationer samt pensionsordning. 
 
Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S A/S, forudsætter at du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed. 
 
Kontakt:
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til G4S Academy Manager Nikolaj Levy på telefon +45 4026 9157, alle hverdage mellem kl. 9-15. 
 
Ansøgningsfrist: Bemærk kort frist, hvor ansøgninger vurderes og samtaler afholdes løbende. 
 
Tiltrædelse: Snarest muligt, efter aftale. 
 
Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link.  
Ansøgningsfrist:
28-11-2017

Hjemmeside:
www.g4s.dk

Kontakt os