Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Har du indgående erfaring med kundeservice og kommunikation? Så er du måske vores nye kollega.   
 
Om jobbet 
Vores kontrolcentral i Århus overvåger mere end 105.000 kunders alarmanlæg og er bemandet 24/7. Udover overvågning af tyverianlæg er G4S ligeledes engageret i person- og videoovervågning samt sporing af biler. 
 
Du behandler tyverisignaler fra vore kunders alarmer, og ved indbrud tilkalder du politi og vore egne vægtere. Hvis der opstår fejl på kundens alarm, sørger du for at bestille en tekniker, ligesom du hjælper kunden med at afstille deres alarm.  
 
Dertil kommer ansvaret for at disponere og sikkerhedsovervåge vores vægtere og montører, mens de er på arbejde. 
 
Du vil indgå i et mindre team blandt kontrolcentralens 100 dygtige vagtassistenter, hvor det er vigtigt, at du er indstillet på altid at give såvel interne som eksterne kunder en god service og en venlig behandling. Desuden er det helt afgørende, at du er indstillet på at arbejde på skiftende arbejdstider, alle døgnets 24 timer. 
 
Om dig 
Du er udpræget serviceminded og kan holde mange bolde i luften. Du arbejder og tænker selvstændigt, er proaktiv, og ikke mindst en god kollega.  
 
Det er helt afgørende for din succes i jobbet, at du er smilende, fleksibel og udadvendt, og din indsats er altid klart defineret ved, at kunden skal have den bedste oplevelse.  
  
Faglige kvalifikationer  
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, mens erfaring fra kundeservice er tungtvejende i vores udvælgelse. Det er et krav, at du har gennemført kurset Grundlæggende vagt. 
  
Du kommunikerer flydende på dansk såvel skriftligt som mundtligt, og du har erfaring med at anvende IT som arbejdsværktøj.   
  
Den rette kandidat til jobbet er ikke skræmt af at blive målt på sin arbejdsindsats dagligt, og vi forventer, at du brænder for at yde en god kundeservice med kunden i fokus – hver gang.   
   
Vi tilbyder  
Et afvekslende og selvstændigt job på fuldtid, kompetente og engagerede kolleger samt store muligheder for at udfordre dig selv. 
  
Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S Security Services A/S forudsætter, at du kan godkendes af politiet, jf. Lov om Vagtvirksomhed.  
  
Kontakt  
Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte driftleder Brian Storm på telefon +45 2573 5858. 
  
Ansøgningsfrist: Ansøgninger vurderes løbende, og fristen er udløbet når dette opslag ikke mere findes på vores hjemmeside: www.g4s.dk   
  
Tiltrædelse: Snarest muligt, efter aftale. 
 
Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.   
 
 
Ansøgningsfrist:
19-12-2017

Hjemmeside:
www.g4s.dk

Vores værdier