Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Du har en sælger i maven og brænder du for, at forhandle den rigtige aftale på plads. 
 
Kan du behovsafdække til UG, tager du ikke bare et nej for et nej og kan du yde en fantastisk kundeservice - så er du måske vores nye kollega. 
 
Ansvar og opgaver: 
Du vil blive tilknyttet Kundefastholdelsesteamet som har ansvaret for opgradering af eksisterende anlæg, ejerskifte samt kundefastholdelse. 
 
Henvendelserne behandles over telefonen og via e-mail og det er derfor væsentligt at du har indgående erfaring med, - og brænder for at arbejde med kundefastholdelse. Dertil kommer, at du stortrives med at have kundekontakt over en telefon og e-mail, ligesom du evner at holde humøret højt i en tempofyldt hverdag. 
 
Om dig: 
Du holder af at balancere mellem Salg og Kundeservice. Du arbejder og tænker selvstændigt, er proaktiv, inspirerende og ikke mindst en god kollega. 
Det er helt afgørende for din succes i jobbet, at du er smilende, rummelig, flexibel, udadvendt og din indsats er altid klart defineret ved, at kunden skal have den bedste oplevelse. 
 
Du prioriterer effektivt og skaber dig hurtigt et overblik over mulighederne for udvikling af afdelingen, ligesom du hurtigt er i stand til at gennemskue komplexe forretningsgange. 
 
Faglige kvalifikationer 
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, mens erfaring fra Winback, Forhandlingsteknik, Salg og Kundeservice er tungtvejende i vores udvælgelse.   
 
Du kommunikerer flydende på dansk såvel skriftligt som mundligt. Du har indgående erfaring med at anvende IT som arbejdsværktøj.  
 
Du forventes at kunne jonglere med mange bolde i luften løbende på dagen. 
 
Den rette kandidat til jobbet er ikke skræmt af at blive målt på sin arbejdsindsats dagligt og vi forventer at du brænder for at yde en god kundeserviceoplevelse, med kunden i fokus – hver gang.  
 
Den primære arbejdstid er i tidsrummet 8.00 – 16.00 mandag til torsdag og 8.00 - 15.30 fredag.  
 
Vi tilbyder 
Et afvekslende og selvstændigt job på fuldtid, kompetente og engagerede kolleger samt store muligheder for at udfordre dig selv. Hertil kommer løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.  
 
Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S Security Services A/S forudsætter, at du kan godkendes af politiet, jf. Lov om Vagtvirksomhed. 
 
Kontakt 
Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Nikolaisen på telefon 43865231 mellem 8 -16 på hverdage. 

Ansøgningsfrist: Ansøgninger vurderes løbende og fristen er udløbet når dette opslag ikke mere findes på vores hjemmeside: www.g4s.dk  

Tiltrædelse:
Snarest muligt, efter aftale  

Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. 
Ansøgningsfrist:
31-12-2017

Hjemmeside:
www.g4s.dk

Vores værdier