Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Er du selvstændig og serviceminded og uddannet elektriker? Så er du måske en af vores nye servicemontører med arbejdsområde Nordsjælland. 
Du vil indgå i turnustjeneste, skiftevis dag og aften. Der er tale om aktiv tjeneste, hvor du er ude hos kunderne på din vagt. 

Om jobbet 
Du bliver en del af et velfungerende team af dygtige servicemontører, som på alle tidspunkter af døgnet skal kunne hjælpe vores kunder. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver installation & servicering af G4S´produkter dog med hovedvægt på AIA og ADK systemer. Det forventes dog at du tilegner dig viden om vores øvrige produkter og i øvrigt bidrager til udviklingen af vores servicecentre med din engagerede og proaktive adfærd. 

Om dig 
Det er afgørende for din succes i jobbet, at du agerer selvstændigt og serviceminded, således at kunden altid er i centrum og får en god service. 

Det er et krav for ansættelse som montør hos G4S, at du er uddannet enten elektriker eller el-installatør med bredt kendskab til EL-fagets regler og metoder. Vi forventer at du har kendskab til AIA - regler og har du bestået Sikringsanlæg 1 og 2 vil det være en fordel.

Derudover forventes det, at du har kendskab til svagstrøm og elektronik samt PC og netværk. 
Du har flair for tal og papirarbejde og anvendelse af PC er en naturlig del af din hverdag. Du skal være villig til at udføre turnustjeneste og du har gyldigt kørekort til bil. 

Løn og ansættelse 
Du tilbydes et afvekslende og selvstændigt job i et krævende men inspirerende miljø. Du vil samarbejde med gode kolleger i en afdeling med gode arbejdsforhold og mulighed for efteruddannelse.  

Hertil kommer uniform samt løn og pension efter gældende overenskomst.  
 
Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S Security Services A/S forudsætter, at du kan godkendes af politiet, jf. Lov om Vagtvirksomhed. 

Kontakt: 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Serviceleder Martin Wentrup på tlf. 23 46 50 53 på hverdage mellem kl 9-15 
 
Ansøgningsfrist: Ansøgninger vurderes løbende og fristen er udløbet når dette opslag ikke mere findes på vores hjemmeside: www.g4s.dk 
 
Tiltrædelse: Snarest muligt, efter aftale 
 
Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. 
Ansøgningsfrist:
02-01-2018

Hjemmeside:
www.g4s.dk

Vores værdier