Vagtafdelingen
Sikkerhedsvagter til fuldtidsstillinger på Ambassade i København

Drømmer du om en spændende og alsidig hverdag som vagt i verdens største sikkerhedsvirksomhed?

Lige nu søger vi uddannede sikkerhedsvagter til fuldtidsstillinger på en Ambassade i København.

Om jobbet:
Som sikkerhedsvagt hos vores kunde vil du få en yderst vigtig og betroet stilling, hvor du sammen med det faste team af sikkerhedsvagter dækker dag, aften og nattevagter i både hverdag samt weekend- og helligdage. Der er tale om en fastvagt funktion, hvor der stilles store krav til integritet, fortrolighed og loyalitet. 

Det bliver din opgave at udføre sikkerhedsopgaver hos kunden, herunder adgangskontrol, rundering og observation. Derudover er der opsat overvågningssystem, som skal bemandes, og opgaverne kan fordeles ud på flere lokationer.

Hvem er du?
Du kan lide at arbejde i teams, men er i stand til at tage selvstændige beslutninger, og værdsætter at have meget ansvar. Det falder dig naturligt at sikre, at de ansatte og de besøgende gæster føler sig trygge og velkomne, og det er derfor helt afgørende, at du er serviceminded, robust og rummelig. Hertil kommer, at du har en veludviklet situationsfornemmelse, er løsningsorienteret og fri af fordomme.

Kompetencer:
Det er et krav for ansættelse, at du har en ren straffeattest, ligesom du skal have gennemført og bestået AMU-kurset ”grundlæggende vagt” for at komme i betragtning. Der kan søges dispensation for uddannelseskravet i henhold til loven om vagtvirksomhed, såfremt man har politiuddannelse eller militærpoliti uddannelse.

Der vil blive udført en mindre medical test samt sproglig test i engelsk. Vi forventer, at du har gode engelskkundskaber, en god fysik og et højt security awareness. Du vil skulle igennem et obligatorisk træningsforløb på højt niveau med opstart 2. september 2024.

Vi tilbyder:

  • Spændende og selvstændige opgaver i landets største sikkerhedsvirksomhed
  • En stilling hos en højt profileret kunde med et højt sikkerhedsniveau
  • Grundig oplæring og træning
  • Synlig nærledelse
  • Arbejdstøj fra top til tå
  • Løn og pension efter gældende overenskomst
  • Firmaarrangementer, flexible benefits, aktivitetsforeninger (fitnessrum, golf, teater, kunst m.v.)

Ansættelse hos G4S forudsætter, at du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed. 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Ansøgninger vurderes - og samtaler afholdes løbende.

Tiltrædelse: Efter aftale.

Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering, og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Start date
Start hurtigst muligt

Position category


Position type
Sikkerhedsvagter

Workplace
Storkøbenhavn

Contact
 
 
 
 


Follow us