Vagtafdelingen
G4S søger Center- og Strøgvagter i Århus

Trives du med varierende sikkerhedsopgaver og en omskiftelig hverdag? Har du et kæmpe servicegen? Kan du lide en aktiv arbejdsdag, hvor to dage ikke er ens?

Hvis du tænker JA – det er lige mig! Så søger vi netop nu vagter, hvor din tilstedeværelse og dine vagtegenskaber har en afgørende betydning i den daglige omgang med kunder og handlende.

Vi søger både Center- og Strøgvagter i Århus til deltidsstillinger på 120 timer – dog med mulighed for flere timer. Arbejdstiderne er fordelt over butikkernes åbningstider.

Hvad går det ud på?
Det grundlæggende formål med stillingen er at skabe tryghed for såvel kunder som medarbejderne i butikkerne. Center- og Strøgvagterne sikrer med deres synlige tilstedeværelse, at uro, svind og tyveri reduceres ganske betragteligt.

Det er derfor din opgave, at være synlig, opmærksom og have en ualmindelig god fornemmelse for unormal adfærd, således at du ved hurtigt reaktion kan forhindre kritiske situationer i at opstå. Ligesom du helt naturligt går til hånde med stort og småt, da vores kunder forventer at vi hjælper til med praktiske opgaver hos dem.

Personprofil:
Det er helt afgørende at du udviser en sympatisk og rolig adfærd, er robust og kan bevare roen når tingene brænder på. Du har et stort overblik og ud over at være yderst omstillingsparat, er du udpræget god til at kommunikere pædagogisk, velovervejet og situationsbestemt. Derfor stilles der store krav til dine kommunikationsevner samt konflikthåndtering.

Faglige kompetencer:
Det er et krav for ansættelse, at du har en ren straffeattest, ligesom du skal have gennemført og bestået AMU-kurset ”grundlæggende vagt” for at komme i betragtning. Der kan søges dispensation for uddannelseskravet i henhold til loven om vagtvirksomhed, såfremt man har politiuddannelse eller militærpolitiuddannelse. Derudover forventer vi, at du:

  • Udstråler venlig autoritet
  • Er serviceminded
  • Er velkendt med IT
  • Taler engelsk og dansk

Vi tilbyder:
Hos G4S tilbyder vi et interessant og udfordrende job med stor mulighed for kompetenceudvikling gennem varierende opgaver. Du får gode kollegaer og et professionelt arbejdsmiljø. Ud over dette, tilbyder vi:

  • Løn jf. overenskomst
  • Pensionsordning
  • Ordnede forhold
  • Fri uniform

Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S forudsætter, at man kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed. 

Baggrundstjek på sociale medier udføres fra tid til anden, og der indhentes altid referencer fra tidligere arbejdsgivere.

Kontakt: Har du spørgsmål vedr. stillingerne, kan de rettes til David Bach-Ravn på 40478294 mellem 9-15 på hverdage.

Tiltrædelse: Snarest muligt, efter aftale.

Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Start date
Start hurtigst muligt

Position category


Position type
Sikkerhedsvagter

Workplace
Århus

Contact
 
 
 
 


Follow us