G4S Danmark
Serviceteknikere G4S erhverv. vi tilbyder attraktive vilkår, blandt andet firmabil

Lige nu søger vi uddannede elektrikere til servicering af moderne sikringssystemer hos vores mange erhvervskunder i København og på Sjælland, er det noget for dig? 

Om jobbet
Du får en alsidig stilling, hvor du hver dag vil skulle servicere og vedligeholde eksisterende løsninger hos vores kunder, heriblandt AIA, ADK og TVO. Du bliver en del af et velfungerende team af dygtige kolleger, som alle sætter en stor ære i at give vores kunder en god oplevelse. 

I den første periode vil du blive oplært af en erfaren montør, indtil du er selvkørende, hvorefter du selvstændigt vil køre på serviceopgaver.

Hvem er du?
Du kan lide at arbejde selvstændigt, og du værdsætter, at du selv har indflydelse på planlægningen af din dag. Det falder dig naturligt at sikre, at kunden føler sig i centrum og får en god oplevelse

Du er uddannet elektriker og selvom du måske ikke har branchekendskab, skal du ikke tøve med at søge – vi sørger for grundig oplæring og ikke mindst efteruddannelse. Vi sørger således for, at du er godt klædt på til de arbejdsopgaver, du sendes ud på, og som vil bidrage til både faglig og personlig udvikling.

Du er kundeorienteret og har flair for tal og papirarbejde og anvendelse af PC er en naturlig del af din hverdag. Du skal have gyldigt kørekort til bil.

Vi tilbyder

  • Oplæring/viderebygning målrettet dit behov og kompetencer via Uddannelsesafdelingen
  • Firmabil (gulplade)
  • Arbejdstøj (top til tå)
  • Løn og pension er efter gældende overenskomst, med udbetaling hver 2. uge.
  • Firmaarrangementer, flexible benefits, aktivitetsforeninger (golf, teater, kunst m.v.)

Det er et krav for ansættelse, at du er uddannet elektriker eller el-installatør med bredt kendskab til EL-fagets regler og metoder. Derudover skal du kunne fremvise gyldigt kørekort og ren straffeattest.

Ansættelse forudsætter desuden, at du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed.

Baggrundstjek på sociale medier udføres fra tid til anden, og der indhentes altid referencer fra tidligere arbejdsgivere. 

Kontakt: Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Servicelederne Karina Pedersen eller Morten Bloch på tlf: 40292219 hverdage mellem 0900-1500

Ansøgningsfrist: Vi glæder os meget til at modtage en ny kollega, så skynd dig at søge. Stillingen er aktiv til vi har fundet vores nye kolleger.

Tiltrædelse: Snarest muligt, efter aftale

Vi gør opmærksom på, at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering, og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. I denne stilling er det ligeledes muligt at søge via telefon.

Start date
Start hurtigst muligt

Position category


Position type

Workplace
Sjælland

Contact
 
 
 
 


Follow us