Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
Industrimaler med fagbrev


 

KAEFER Energy er del av KAEFER Group, et av Europas største entreprenørselskaper. Konsernet omsetter for ca. 14 mrd. kroner og sysselsetter 28 000 ansatte på alle kontinent. 

KAEFER Energy er en ledende leverandør til olje- og gassindustrien i Norge. Bedriften har rundt 800 ansatte innen ISO-fagene (Isolering, Stillas, Overflate), samt Innredning, HVAC og Engineering. KAEFER Energy hadde i 2016 en omsetning på rundt 900 millioner kroner, og har store utbyggings-, vedlikeholds- og modifikasjonskontrakter, både on- og offshore. 

Vi fikk nylig tildelt en stor kontrakt for ISO vedlikehold på Mongstad. I tillegg gjennomfører vi prosjekter på installasjoner som blant annet: Troll, Åsgard, Kristin, Kårstø, Johan Sverdrup, Valhall, Ula, Skarv og Martin Linge Hook UP. 
 
Industrimalere med fagbrev  
 
Vi vil fremover ha et økt aktivitetsnivå både offshore og på land, spesielt innenfor industrimaling. Vi er nå godt i gang med å planlegge bemanningen for de neste års kampanjer og søker i den forbindelse etter industrimalere med fagbrev. Kandidater med mer enn 5 års dokumentert relevant erfaring vil også bli vurdert. Tilleggskompetanse innenfor passiv brannbeskyttelse, epoxy, og/ eller dokumentert kompetanse innenfor stillas eller isolering er en fordel.  
 
Av personlige egenskaper ser vi etter deg som har gode samarbeidsevner, positiv serviceinnstilling og fagstolthet. Kort sagt, vi ser etter deg som er fleksibel og ønsker å levere varene.  
 
Oppstart etter avtale.