Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Fältsäljare till Distributionsuppdrag på DVH, distrikt Jönköping
Instore Business AB - ett företag grundat 2005 av människor, för människor och organisationer i leverantörsledet inom FMCG och Dagligvaruhandeln. Vårt mål är att vara våra kunders självklara val då de har behov av extern branscherfarenhet inom försäljning, säljledning, organisationsutveckling och kompetensförsörjning. Vi hjälper till att verkställa våra kunders strategier - kort och gott.
Instore Business söker Fältsäljare till distrikt Jönköping för -

Distributionsprojekt för kvällstidningarna:
 
Din roll
Som fältsäljare för Instore Business AB representerar du alltid den aktuella uppdragsgivaren och dess varumärken ute i butikerna.
Du är uppdragsgivarens ambassadör på fältet.

Ditt uppdrag är tids och resultat bestämt, där syfte och mål med besöken i butikerna är tydligt. Du planerar och genomför dina besök på givet distrikt - allt för att hålla tidsramarna och nå resultaten.  Ditt engagemang och din personlighet lägger grunden för goda relationer mellan dig, butikerna och uppdragsgivaren och deras varumärken.

Uppdraget omfattar heltid måndag-fredag, med start måndagen den 14 augusti 2017.
Uppdraget tillika anställningen pågår till och med 15 december 2017.

Du kommer arbeta med kvällstidningarna - Aftonbladet och Expressen, deras bilagor och magasin. Uppdraget är att besöka ett antal förutbestämda butiker för att bland annat säkerställa att kvällstidningarnas produkter har sina givna platser i butikerna, och att löpsedlarna exponeras på ett bra sätt - allt för att öka distributionen och butikernas tidningsförsäljning.  
 
 
Din bakgrund
Vi tror att du är i början av din karriär och är nyfiken på, eller vill vidareutveckla dig i rollen som fältsäljare. Att du tycker om Service och Försäljning tar vi för självklart, och att du har någon sorts erfarenhet av försäljning och/eller service.
Det är självklart meriterande om du arbetat inom svensk Dagligvaruhandel tidigare.

Du har genomfört gymnasium i ryggsäcken, och B-körkort är ett krav för att du ska kunna ta dig an en tjänst som denna.

Som person är du utåtriktad och du tycker om att knyta nya kontakter. Du gillar att ha ordning och reda, och du har förmågan att strukturera och planera din tid och dina arbetsuppgifter. Du känner dig trygg och bekväm med att ibland hjälpa kunden fatta beslut.
 
 
Vi erbjuder
Anställningen påbörjas med introduktion i Stockholm där Du får också bekanta dig med företagen och de produkter som du ska representera. Genom hela uppdraget får du coachning av uppdragets ansvariga säljledare.
Vi går igenom det aktuella uppdragets karaktär, syfte och mål.  Du utrustas även med alla verktyg som behövs för att kunna genomföra uppdraget på allra bästa sätt såsom: Tjänstebil, Ipad med säljstöd och rapporteringssystem samt sälj och marknadsmaterial.
 
Läs gärna mer på vår hemsida: http://instorebusiness.com/att-jobba-for-instore-business/ 
 
Ansökan och kontaktperson  
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via post eller mail, ansökan skickas in genom att ansöka via länken nedan.

Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare: liselott.hallstensson@instorebusiness.se 
Sista ansökningsdagen är den 16 Juli 2017, intervjuer för denna tjänst kommer äga rum under vecka 29 och 30.
 
 
 
Instore Business AB är ett företag grundat 2005 av människor, för människor och organisationer i leverantörsledet inom FMCG och Dagligvaruhandeln, ditt självklara samarbetsval när du tillfälligt behöver extern branscherfarenhet inom försäljning, säljledning och rekrytering – rätt personer, på rätt plats, vid rätt tidpunkt.