Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Fältsäljare till Distributionsprojekt på DVH för Unilever, Skåne

Vi på Instore Business AB får löpande in nya spännande projekt från våra kunder i leverantörsledet inom Svensk Dagligvaruhandel. Till dessa tidsbegränsade uppdrag söker vi löpande nya fältsäljare inom Dagligvaruhandeln och Servicehandeln över hela Sverige. Uppdragen varierar stort i karaktär och syfte t.ex. nyhetslanseringar, kampanjer, kategori eller distributionsprojekt. De varierar också stort i tid - allt från en vecka till ett halvår, men oavsett längden på uppdraget är tjänstens omfattning alltid heltid.

För distributionsprojekt inom kategorin Food söker vi nu:
Fältsäljare, distrikt Skåne med utgångsort Malmö 

Din roll som

Som fältsäljare för Instore Business AB representerar du alltid den aktuella uppdragsgivaren och dess varumärken ute i butikerna. Du är uppdragsgivarens ambassadör på fältet. Ditt uppdrag är tids och resultat bestämt, och syfte och mål med besöken i butikerna är tydligt.

Du planerar och genomför dina besök på givet distrikt - allt för att hålla tidsramarna och nå resultaten. 

Ditt engagemang och din personlighet lägger grunden för goda relationer mellan dig, butikerna och uppdragsgivaren och deras varumärken.

Uppdraget omfattar heltid,  måndag-fredag kl. 8-17, från 25/9-2017 till och med 27/10-2017.

I detta specifika uppdraget kommer du att representera Unilever och deras utvalda varumärken. Du kommer arbeta med marknadsledande varumärken inom kategorierna. Uppdraget är att besöka ett antal förutbestämda butiker för att säkerställa att vår uppdragsgivares "storsäljare" finns i butikernas sortimentet utifrån centrala planogram, allt för att öka distributionen på vår uppdragsgivares produkter.

Din bakgrund

Vi tror att du är i början av din karriär och är nyfiken på, eller vill vidareutveckla dig i rollen som fältsäljare.

Att du tycker om Service och Försäljning tar vi för självklart, och att du har någon sorts erfarenhet av försäljning och/eller service. Det är självklart meriterande om du arbetat inom svensk Dagligvaruhandel tidigare.

Du har genomfört gymnasium i ryggsäcken, och B-körkort är ett krav för att du ska kunna ta dig an en tjänst som denna.

Som person är du utåtriktad och du tycker om att knyta nya kontakter. Du gillar att ha ordning och reda, och du har förmågan att strukturera och planera din tid och dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Anställningen påbörjas med introduktion i Stockholm där Du får också bekanta dig med företaget och de produkter som du ska representera. Genom hela uppdraget får du coachning av uppdragets ansvariga säljledare.

Vi går igenom det aktuella uppdragets karaktär, syfte och mål. 

Du utrustas även med alla verktyg som behövs för att kunna genomföra uppdraget på allra bästa sätt såsom:
Tjänstebil och drivmedel, Ipad med säljstöd och rapporteringssystem samt sälj och marknadsmaterial.

Läs gärna mer på vår hemsida: http://instorebusiness.com/att-jobba-for-instore-business/

Ansökan:
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via post eller mail, ansökan skickas in genom att ansöka via länken nedan.

Sista ansökningsdag: 2017-09-10


Instore Business AB - ett företag grundat 2005 av människor, för människor och organisationer i leverantörsledet inom FMCG och Dagligvaruhandeln. Vårt mål är att vara våra kunders självklara val då de har behov av extern branscherfarenhet inom försäljning, säljledning, organisationsutveckling och kompetensförsörjning. Vi hjälper till att verkställa våra kunders strategier - kort och gott.

Kontakta oss

Liselott Nejdeblad Hallstensson 
+46702486990
 
 
 

Apply here


Sista ansökningsdag:
 2017-09-10

KartaDela