Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Key Account Manager SVH & Apoteksbolagen, Solna - Arvid Nordquist HAB
Arvid Nordquist – Smakupplevelser och nutida kvalitet. 
Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter. För oss handlar kvalitet inte enbart om att koncentrera sig på dagens önskemål och behov, vi vill också ta ansvar för morgondagens. Därför väljer vi varumärken och producenter som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad miljöpåverkan. Vi är dessutom det enda kafferosteriet i Norden 
som uteslutande rostar 100 % hållbart certi erat kaffe. I vårt sortiment  nns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non food-produkter. Vi är idag 250 medarbetare i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevel- 
serna och produkterna - samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Det är, enligt oss, riktig god kvalitet.  
Läs gärna mer på www.arvidnordquist.se. 
 
 
Instore Business söker för Arvid Nordquist räkning: Key Account Manager för Servicehandeln & Apoteksbolagen.
 
Vi förstärker upp Arvid Nordquists kundteam mot DVH ytterligare med en Key Account Manager (KAM) för Servicehandeln. Därför söker vi nu en resultatorienterad och driven KAM som vill arbeta i ett framgångsrikt team.
 
Arbetsuppgifter 
Som Key Account Manager på SVH & Apoteksbolagen ansvarar du för att driva och utveckla vår försäljning och lönsamhet på tilldelade kunder. Du strävar hela tiden för att stärka och utveckla relationen med kunderna inom dessa kanaler.
Du förhandlar kontrakt på årlig basis och skapar genom en tät och proaktiv dialog med kunderna nya och spännande affärsmöjligheter. Vidare är du delaktig i aktiveringar och marknadsinsatser som syftar till att stärka Arvid Nordquists varumärken och att öka försäljningen mot slutkunderna.
Du analyserar löpande en mängd olika kund- och försäljningsdata, en analys som ligger till grund för actions i det korta perspektivet. Med stor kunskap och ett brinnande engagemang ser du till att dina kunder hela tiden är informerade om fakta, nyheter och förändringar.  
 
Vem är du? 
Vi söker dig som någon form av akademisk utbildning inom marknadsföring/försäljning och som har minst ett par års erfarenhet av strategisk försäljning inom FMCG med inriktning mot servicehandeln.
Du trivs i en roll som ställer höga krav på din förmåga att övertyga, förhandla och presentera och du har troligen upparbetade kontakter på flertalet av de stora kunderna inom servicehandeln och en god insyn i hur marknaden fungerar.
Din analytiska förmåga och kunskap vad gäller ekonomiska samband gör att du förstår affären och vad som driver lönsamhet och tillväxt.  
 
Förutsättningar:
Tillträde - Snarast
Sista ansökningsdag: 22/10-18
Omfattning: Heltid 

Instore Business AB - ett företag grundat 2005 av människor, för människor och organisationer i leverantörsledet inom FMCG och Dagligvaruhandeln. Vårt mål är att vara våra kunders självklara val då de har behov av extern branscherfarenhet inom försäljning, säljledning, organisationsutveckling och kompetensförsörjning. Vi hjälper till att verkställa våra kunders strategier - kort och gott.

Kontakta oss

Liselott Nejdeblad Hallstensson 
+46702486990
 
 
 

Apply here


Sista ansökningsdag:
 2017-10-22

KartaDela