Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Innesäljare DVH, Innocent Sverige - Sverige
Vi grundade innocent i London 1999 efter att ha sålt våra smoothies på en musikfestival. Vi satte upp en stor skylt som frågade besökarna om vi borde säga upp oss från våra jobb för att göra smoothies istället, och satte upp en JA-låda och en NEJ-låda. Sen fick folk rösta med sina tomflaskor. När helgen var slut var JA-lådan överfull, så vi sa upp oss från våra jobb och började jobba på riktigt. Idag är vi Storbritanniens och Europas största smoothiemärke. Vi säljer naturliga, hälsosamma produkter som ska hjälpa folk att leva väl och dö gamla. Vi gör smoothies i små flaskor och stora förpackningar, använder den godaste frukten vi kan hitta och erbjuder uppfriskande, inte-gjorda-på-koncentrat-juicer. Vårt team har vuxit från tre till 250 personer som jobbar över hela Europa (med produkter i 15 olika länder.) Vi omsätter mer än 200 miljoner pund varje år och vi skänker 10% av vår vinst till välgörenhet, huvudsakligen vår egen innocent foundation, som ger bistånd till icke-statliga organisationer i länder där vi köper frukt. I September 2014 utökade vi vårt sortiment I Sverige och lanserade nya smoothies och juicer. Nu kan du hitta innocents drycker i affärer i hela Sverige. ­Läs mer om oss på www.innocent.se.  
 
Instore Business söker för Innocent Sverige's räkning:
Innesäljare till Dagligvaruhandeln för hela Sverige
 
Vi söker nu en Innesäljare och 7 drivna, självständiga, entreprenöriella fältsäljare med stort engagemang och kreativitet! 
 
På innocent vill vi göra saker lite bättre än när vi hittar dem. Vi vill göra affärer på ett mer upplyst sätt, där vi tar ansvar för det avtryck vår verksamhet har på samhället och på miljön. Vi vill bygga ett företag som vi är stolta över. För att det ska vara möjligt behöver vi drivna, duktiga medarbetare som sprider inspiration och förbättring omkring sig!  
 
Det har varit en framgångssaga för oss och nu tar vi steget och satsar än mer i Norden!  
 
Därför bygger vi nu upp ett nordiskt team med huvudkontor i Stockholm. I denna roll blir du en av de första som kommer in i vår organisation och får vara med om resan från början!  Som Innesäljare hos oss ringer du både nya och befintliga kunder inom DVH. Vi söker 1 Innesäljare och 7 fältsäljare, två till Stockholm, en till Malmö, en till Göteborg, en till Örebro, en till Linköping och en till Helsingborg.
Ditt fokus ligger på att via telefon bygga långsiktiga relationer samt att skapa förtroende och engagemang kring våra produkter i butik. Du ser till våra kunders bästa och tar ansvar för att våra produkter säljer ur butik på bästa vis.  Du är en god ambassadör för våra premium produkter och med en god lyhördhet för kundernas behov sprider du information och inspiration om våra nyheter och kampanjer.  
 
Vi tror att du har arbetat inom dagligvaruhandeln tidigare och att du brinner för försäljning. Som Innesäljare hos innocent är du duktig på att planera din arbetstid, är effektiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt. Då rollen som Innesäljare innebär att du arbetar hemifrån är det viktigt med självdisciplin. Du är en mycket god kommunikatör och har förmågan att skapa goda relationer och inge förtroende via telefon. Du arbetar nära våra säljare på fältet, våra KAM och vår Marknadsavdelning. Du är en viktig länk i vårt säljarbete och våra kunders kontakt in i vår organisation. Social kompetens och en positiv inställning är av största vikt!

B-körkort är ett krav.
 
Innocent lägger stor vikt vid personliga egenskaper! 
För att du ska veta vilka vi är vill vi presentera våra värderingar eftersom de reflekterar vilka vi är:  
 
Naturlig – var dig själv och den bästa versionen av dig! 
Entreprenöriell – med vårt mindset är vi inte rädda för att prova något nytt och låter inga möjligheter smita oss förbi! 
Ansvarsfull – håll det du lovar och lämna saker bättre än du fann dem! 
Kommersiell – vi gillar att prestera och strävar efter tillväxt både för oss och våra kunder! 
Generös – ge av dig själv, ge feedback, hjälp andra och säg tack. Har du möjlighet, så dela med dig till de som har mindre! 
 
När du läser våra värderingar, skulle du passa in hos oss? Ansök då via länken nedan!
Vi arbetar efter ledorden ”Hire me my way” vilket innebär att om rätt person söker till oss så vill vi vara flexibla för, att så långt som det är möjligt, inte låta praktiska saker komma i mellan oss.
 
Vi är stolta över att ha blivit utnämnda till  ”100 best companies to Work For award” och vill fortsätta vara en bra arbetsplats som lyfter och är lyhörda mot sina anställda! 
 
Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev snarast då vi gör ett löpande urval, dock senast 29 oktober 2017.
Innocent har valt Instore Business som samarbetspartner och all annan kontakt med sälj-, annons- eller andra rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt.
 
För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen; kontakta ansvarig rekryterare Liselott Nejdeblad Hallstensson 
 
Tjänsten avser heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Tillträde sker enligt överenskommelse - så snart som möjligt.
 
 

Instore Business AB - ett företag grundat 2005 av människor, för människor och organisationer i leverantörsledet inom FMCG och Dagligvaruhandeln. Vårt mål är att vara våra kunders självklara val då de har behov av extern branscherfarenhet inom försäljning, säljledning, organisationsutveckling och kompetensförsörjning. Vi hjälper till att verkställa våra kunders strategier - kort och gott.

Kontakta oss

Liselott Nejdeblad Hallstensson 
+46702486990
 
 
 

Apply here


Sista ansökningsdag:
 2017-10-29

KartaDela