Cookie Warning The website uses cookies to remember your settings and authentication. This information is not shared with any third party. Read more 
Letsdeal.se was launched in March 2010 and is currently the leading deal site in the Nordic region. We offer unbeatable offers for products, restaurants, cafes, beauty, events, etc. Let’s deal is a part of Schibsted Media Group, an international media group with 6800 employees in 30 countries.
MARKETING MANAGER - LET'S DEAL FINLAND
MARKETING MANAGER – LET’S DEAL FINLAND 
 
KETÄ HAEMME  
Sinä, joka uskallat tarttua once in a life time mahdollisuuteen päästä vastaamaan kokonaisuudessaan markkinointiviestinnästä, mediamainonnasta, brändistä ja PR toimenpiteistä Let’s Deal Suomen Marketing Managerina. 
 
Let’s Deal on pohjoismaiden yksi nopeiten kasvava digitaalinen palvelu ja suurin etusivusto. Let’s Deal on toiminut Suomessa nyt 1 vuoden ja nykyistä 9 henkilön maa-organisaatiota tullaan nyt vahvistamaan markkinointitiimillä jonka Marketing Manager tulee rakentamaan paikallisesti. 
 
 
Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä innovatiivisessa ja energisessä ympäristössä, työstään nauttivien työkavereiden kanssa. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana nopeasti kasvavassa Start-up henkisessä kasvuyrityksessä, kansainvälisen mediakonserniin vahvan infrastruktuurin tukemana.  Päätoimipisteen viihtyisät toimitilat Helsingin ydinkeskustassa jaetaan muiden Schibsted Media Groupiin kuuluvien yritysten, kuten Tori.fi:n, Lendon ja Hintaoppaan.
 
TIETOA ROOLISTA  
Olet vastuussa kokonaisuudessaan markkinoinnista, brändistä, viestinnästä, asiakkuuksista ja raportoit maajohtajalle. Sinun päivittäisiin toimenpiteisiin kuuluu mediamainonnan ja viestinnän johtaminen. Pääpainopiste on onlinemainonnassa mutta suunnittelet myös offline markkinointia ja mediavalintoja esim. television, radion, tapahtumien ja ulkomainonnan osalta. 
 
Rooliisi kuuluu kokonaisvaltaisen markkinointiviestinnän prosessien johtaminen markkinointistrategian luomisesta ja kehittämisestä, operatiiviseen päivittäisen mainonnan ja sisältömarkkinoinnin ohjaamiseen. 
Tehtävänäsi on löytää ja kehittää ns. acquisition, retention, brand ja customer lifetime valueta kehittäviä kanavia ja toimintatapoja. Säännölliseen mittaristoosi kuuluvat esim. eri kanavien ja toimenpiteiden monitorointi ja mittaaminen liikevaihdon ja brändi tunnettuuden osalta hyödyntäen eri tehokkuuslukuja kuten CPA, CPL, CPC, CR%, CLV, ROAS, ROI, ja €. 
 
SINÄ  
Sinulla on vähintään yhden vuoden kokemus B2C markkinointi johtamisesta esim. markkinointipäällikön, tai toimistopuolella projektijohtajan/strategin roolissa erinomaisin tuloksin. Koulutukselta olet esim. KTM tai Tradenomi. Sinulla on vahvaa kokemusta digitaalisesta markkinointikeinovalikosta tai verkkokaupan markkinoinnista. Eduksesi katsotaan kokemusta yritysviestinnästä ja offline mainonnasta. 
 
Olet ennen kaikkea hyvä tyyppi ja omaat loistavan asenteen. Olet iloinen, energinen, intohimoinen kilpailuhenkinen ja innovatiivinen markkinoinnin ammattilainen. Pystyt toimimaan ketterästi hands-on ja strategian välillä, olet hyvä esimies ja työskentelet mielelläsi ryhmässä sekä näet itsesi joukkuepelaajana. Olet tuloshakuinen ja vahvasti sitoutunut saavuttamaan tavoitteesi sekä tiimintavoitteet. Lisäksi olet motivoitunut ylläpitämään positiivista työilmapiiriä ja kehittämään toimintaamme.  
 
LET’S DEAL 
Letsdeal.se perustettiin Ruotsissa vuonna 2010 ja on tällä hetkellä Pohjoismaiden johtava diilisivusto. Tarjoamme lyömättömiä diilejä muun muassa ravintoloihin, kauneudenhoitopalveluihin, tapahtumiin ja matkoihin. Let’s Deal on osa Schibsted Media Groupia, kansainvälistä mediakonsernia. Schibsted Media Groupissa työskentelee 6800 työntekijää yli 30 maassa. Vuonna 2015 Let’s Deal valittiin Schibsted Groupin vuoden myyntiorganisaatioksi. Let’s Deal työllistää Ruotsissa noin 80 ja Norjassa noin 30 työntekijää. Ruotsissa ja Norjassa tavoitamme päivittäin lähes kaksi miljoonaa käyttäjää kanaviemme kautta. 
 
Yrityksemme kulttuuri on yksi suurimmista menestyksen tekijöistämme. Arvojamme ovat ryhmätyöskentely, innovaatio, iloisuus, energisyys ja tulokset. Lue lisää mitä Let's dealilla tapahtuu osoitteessa: http://www.letsdeallife.se . 
 
HAKEMUS  
Hakuaika päättyy 30.4., mutta ole ripeä - käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja kutsumme potentiaaliset hakijat haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja antaa Maajohtaja Henrik Hahtovirta, henrik.hahtovirta@letsdeal.fi. Sovi puhelinaika laittamalla sähköpostia otsikolla: Puhelinaika - Rekrytointi 

Questions regarding the position

Henrik Hahtovirta 
 
 
 

Apply for position

Application deadline:
 8/31/2017


Schibsted Media Group is an international media group with 6800 employees in over 30 countries. From Mexico to Malaysia, from Brazil to Norway – millions of people interact with Schibsted companies every day. We ensure that new and old sofas can be sold. News reports are read and watched when, where and how consumers want. Weather reports are checked with quick online services. Carpenters are found through a couple of clicks. Prices are compared and the latest fashion is browsed. These examples are just some of the ways our services empower people all around the world in their daily lives.

Our philosophy is built on keeping an open mind, challenging ourselves and the status quo. The goal is to shape the future of our industry. To achieve this we recruit attitude. Are you driven and ambitious? Do you have the courage to face new challenges?