Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
SINTEF Digital supplies research-based expertise and technology for the development of systems, products and services in the fields of micro and sensor systems, monitoring and communication systems and information systems and numerical modelling software. We operate a modern micro-/nanolaboratory (MiNaLab) that is among the world’s leading laboratories in the development and small-scale production of radiation sensors.
SINTEF Digital leverer forskningsbasert kompetanse og teknologi for utvikling av systemer, produkter og tjenester innenfor feltene «mikro og sensorsystemer», «overvåkings- og kommunikasjonssystemer» og «informasjonssystemer og beregningsorientert programvare». SINTEF Digital har et moderne mikro-/nanolaboratorium (MiNaLab) som er et av verdens ledende laboratorier innen utvikling og småskalaproduksjon av strålingssensorer.

SINTEF Digital er et ledende forskningsinstitutt som utvikler fremtidens løsninger på sentrale samfunnsområder. Instituttet er en del av SINTEF, Europas tredje største forskningsorganisasjon. Instituttet arbeider tett mot industrien og leverer forskningsbasert kompetanse og teknologi for utvikling av systemer, produkter og tjenester innenfor alle sider av IKT. For mer informasjon se www.sintef.no .

Forskningsavdeling

Stillingen er tilknyttet avdeling Instrumentering og forskningsgruppen Bildeanalyse. Vi utvikler nye målesystemer basert på forskning innen video, 2D og 3D bildeanalyse, spektroskopi og optisk design. Vi utvikler komplette målesystemer fra sensordesign, sensorutvikling, metode- og algoritmeutvikling for ekstrahering av informasjon og maskinlæring. Vårt hoved fokus er innen utvikling av nye industrielle løsninger. For mer informasjon se www.sintef.no/omd.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil være rettet mot analyse av 2D, 3D og videodata sammen med maskinlæring og vil bestå i å initiere og gjennomføre prosjekter i tett samarbeid med våre kunder, samt vitenskapelig publisering.

 

Kvalifikasjoner

Vi søker en fagperson med universitetsutdannelse på PhD-nivå, gjerne med erfaring fra næringslivet, eller forskningsmiljø. Du må være kunde- og løsningsorientert. Du må like å arbeide i team, men også ha evnen til selv å drive fram prosjekter. Vi søker en faglig dyktig medarbeider med initiativ, glød og interesse, med solid faglig kompetanse innen bildeanalyse og eventuelt maskinlæring og 3D analyse. Du må ha en bred programmeringserfaring (C++/C#/Matlab) med særlig vekt på sanntidsprogrammering.

 

Vi tilbyr

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver

  • Gode muligheter for faglig fordypning og utvikling

  • Kreativt og trivelig arbeidsmiljø

  • Lønn etter avtale

  •  Gunstige pensjons- og forsikringsordninger

  •  Fleksibel arbeidstid

 

Søknad sendes elektronisk

 


Søk på stillingen

Søknadsfrist:
22.01.2017

Arbeidssted:
Oslo

Spørsmål om stillingen

Mats Stefan Carlin 
Forskningssjef
934 07 944
Helene Schulerud 
Forskningsleder
92086326
 
 


SINTEF er Skandinavias største uavhengige forskningskonsern. Vi skaper verdier gjennom kunnskap, forskning og innovasjon, og utvikler løsninger og teknologi som tas i bruk.

SINTEF er et bredt, flerfaglig forskningsinstitutt med internasjonal spisskompetanse innen teknologi, naturvitenskap, medisin og samfunnsvitenskap. Vi er blant de fire største oppdragsforskningsinstituttene i Europa, og vårt mål er å bli Europas mest anerkjente konsern for oppdragsforskning.

SINTEF er en uavhengig og ikke-kommersiell virksomhet. Overskudd fra oppdragsforskning investeres i ny forskning, vitenskapelig utstyr og kompetanse.