Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
SINTEF Digital supplies research-based expertise and technology for the development of systems, products and services in the fields of micro and sensor systems, monitoring and communication systems and information systems and numerical modelling software. We operate a modern micro-/nanolaboratory (MiNaLab) that is among the world’s leading laboratories in the development and small-scale production of radiation sensors.
SINTEF Digital leverer forskningsbasert kompetanse og teknologi for utvikling av systemer, produkter og tjenester innenfor feltene «mikro og sensorsystemer», «overvåkings- og kommunikasjonssystemer» og «informasjonssystemer og beregningsorientert programvare». SINTEF Digital har et moderne mikro-/nanolaboratorium (MiNaLab) som er et av verdens ledende laboratorier innen utvikling og småskalaproduksjon av strålingssensorer.
SINTEF Digital søker
IoT-forskere

SINTEF Digitals avdeling for Software and Service Innovation er et ledende europeisk fagmiljø innen cybersikkerhet, IoT (tingenes internett), menneske-maskin og big data. Vi har en betydelig portefølje av nasjonale- og internasjonale forsknings- og innovasjonsprosjekter innenfor ulike anvendelsesområder som f.eks. energi, e-handel, produserende industri (industri 4.0), e-helse, o.l. Vi søker derfor engasjerte forskere som ønsker å bli med å videreutvikle dette miljøet som ledende innen neste generasjon av programvare definert IoT. Vårt hovedmål er å bidra til utvikling av nye innovative og fremtidsrettede industrielle løsninger. For mer informasjon se www.sintef.no

 

Ansvar og arbeidsoppgaver

Prosjektene våre er primært rettet mot industrielle IoT-anvendelser og våre medarbeidere både initierer og gjennomfører prosjekter i tett samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere, samt publiserer både vitenskapelig og i andre kanaler. I samarbeid med partnere i Norge og internasjonalt vil du bidra til utvikling av neste generasjons IoT-systemer for fremtidens digital-drevne økonomi.

 

Kvalifikasjoner

Du har en relevant universitetsutdannelse på MSc eller PhD-nivå, og kan være nyutdannet eller erfaren kandidat – bakgrunn fra industri eller forskning er også ønsket. Du må være kunde- og løsningsorientert. Du må like å arbeide i team, og har evnen og viljen til selv å drive frem prosjekter. Du har entusiasme for programmering og kan produsere programkode av høy kvalitet. Du har drevet programvareutvikling knyttet til IoT (eller innvevde systemer) og kan dokumentere dette i søknaden sammen med andre mer spesifikke teknologiske kompetanser du har som er høyst relevant for IoT.

 

Vi tilbyr

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med stor samfunnsmessig og industriell betydning
  • Gode muligheter for faglig fordypning og utvikling
  • Kreativt og trivelig arbeidsmiljø
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid, gode velferdsordninger og konkurransedyktig lønn

 

Dette er faste stillinger, med arbeidssted SINTEF Digital, avdeling for Software and Service Innovation, Oslo. Frist for søknad er 21. august 2017.

 

For mer informasjon kontakt forskningssjef Bjørn Skjellaug, bjorn.skjellaug@sintef.no, +47 93012639, eller personalsjef Nora Gibb, nora.gibb@sintef.no, +47 92296042.Søk på stillingen

Søknadsfrist:
21.08.2017

Arbeidssted:
Oslo

Spørsmål om stillingen

Nora Gibb 
92296042
Bjørn Skjellaug 
+4793012639
 
 


SINTEF er Skandinavias største uavhengige forskningskonsern. Vi skaper verdier gjennom kunnskap, forskning og innovasjon, og utvikler løsninger og teknologi som tas i bruk.

SINTEF er et bredt, flerfaglig forskningsinstitutt med internasjonal spisskompetanse innen teknologi, naturvitenskap, medisin og samfunnsvitenskap. Vi er blant de fire største oppdragsforskningsinstituttene i Europa, og vårt mål er å bli Europas mest anerkjente konsern for oppdragsforskning.

SINTEF er en uavhengig og ikke-kommersiell virksomhet. Overskudd fra oppdragsforskning investeres i ny forskning, vitenskapelig utstyr og kompetanse.