Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
SINTEF Energi AS leverer forskningsbaserte løsninger og -tjenester som skaper verdier hos kundene, både nasjonalt og internasjonalt. SINTEF Energi AS er en del av konsernet SINTEF, som et av Europas største uavhengige forskningskonsern. SINTEF er en uavhengig og ikke-kommersiell virksomhet.
SINTEF Energi AS søker:
Ingeniør/MSc med erfaring fra høyspenningsforsøk
 
Vi ønsker å styrke vår kapasitet innen testing og eksperimentell forskning i våre høyspenningslaboratorier og søker en kreativ og løsningsorientert ingeniør eller MSc med relevant bakgrunn innen høyspenningsteknikk. Erfaring fra tilsvarende virksomhet er ønskelig. 
 
Egenskaper som vektlegges er allsidig praktisk gjennomføringsevne, gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, samt interesse for å tilegne seg ny kompetanse og løse nye problemstillinger. Stillingen er rettet mot instituttets aktivitet i våre høyspenningslaboratorier på Gløshaugen og SINTEF Energy Lab, der vi forsker på og utvikler utstyr for fremtidens energisystemer. 
 
I tillegg vil det være arbeidsoppgaver innen vår generelle eksperimentelle FoU-aktivitet, samt drift av laboratorieinfrastruktur. 
 
Avdeling Elkraftteknologi ved SINTEF Energi utvikler og gjennomfører spennende prosjekter sammen med norsk og internasjonal industri. Vi dekker et bredt fagområde i hovedsak knyttet til komponentene som elkraftsystemet består av. 
 
Sammen med NTNU disponerer vi ledende laboratorier, og mye av vår forskning skjer i brytningspunktet mellom høy teoretisk kompetanse og praktisk gjennomføring i laboratoriene. I vår nye SINTEF Energy Lab har vi state-of-the-art fasiliteter for eksperimentell FoU-aktivitet. 
 
Vi tilbyr:
  • Gode utviklingsmuligheter
  • Godt arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid

SINTEF Energi ønsker en jevnere fordeling mellom kjønnene og oppfordrer kvinner til å søke.

Søk på stillingen

Søknadsfrist:
29.10.2017

Arbeidssted:
Trondheim

Spørsmål om stillingen

Dag Eirik Nordgård 
 
 
 


SINTEF er Skandinavias største uavhengige forskningskonsern. Vi skaper verdier gjennom kunnskap, forskning og innovasjon, og utvikler løsninger og teknologi som tas i bruk.

SINTEF er et bredt, flerfaglig forskningsinstitutt med internasjonal spisskompetanse innen teknologi, naturvitenskap, medisin og samfunnsvitenskap. Vi er blant de fire største oppdragsforskningsinstituttene i Europa, og vårt mål er å bli Europas mest anerkjente konsern for oppdragsforskning.

SINTEF er en uavhengig og ikke-kommersiell virksomhet. Overskudd fra oppdragsforskning investeres i ny forskning, vitenskapelig utstyr og kompetanse.