Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
SINTEF Building Research is an internationally leading research institute that specialises in the sustainable development of buildings and infrastructure. We solve problems related to the entire building process, and create value for our clients and for society through research and development, research-based consulting, product documentation and knowledge transfer.
SINTEF Byggforsk er et internasjonalt ledende forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg og infrastruktur. Vi løser utfordringer knyttet til hele byggeprosessen, og skaper verdier for våre kunder og for samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, produktdokumentasjon og kunnskapsformidling.

SINTEF Byggforsk i Oslo søker

Ingeniør | Ventilasjon
 
Stillingen er organisert i avdeling Bygninger og installasjoner som består av faggruppene Byggeteknikk, Energi og inneklima, Klima, miljø og arkitektur og Sanitær og våtrom.  Avdelingen har en rekke laboratorier, blant annet for mekanisk prøving, materialprøving, kjemiske analyser, sanitær- og våtromsprøvning. Prosjektene gjennomføres i tett samarbeid med kundene, i både mindre og større tverrfaglige team. Les mer på www.sintef.no/byggforsk.
 
Arbeidsoppgaver 
Du kommer til å jobbe med kalibrering av ventilasjonstekniske instrumenter, utarbeidelse av tekniske godkjenninger og laboratorietesting av komponenter for ventilasjon og varme-/kjølesystemer, samt delta i forskningsprosjekter. 
 
Du får varierte og utfordrende oppgaver innenfor: 
 
 • Oppdragsforskning for og med industripartnere 
 • Forbedring av byggetekniske løsninger og produktutvikling 
 • Kunnskapsformidling og anvisninger for Byggforskserien 
 
Kvalifikasjoner 
Vi søker en kunde- og løsningsorientert medarbeider med utdannelse på ingeniør/bachelor nivå, gjerne med erfaring fra rådgiver, entreprenør eller produksjonsbedrift. Du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.   
 
Du har utdannelse og/eller erfaring fra ett eller flere av områdene: 
 
 • Ventilasjon 
 • Varme-/kjølesystemer 
 • Kalibrering 

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktig lønn
 • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
 • Fleksibel arbeidstid
 • Kreativt og tverrfaglig arbeidsmiljø som er internasjonalt anerkjent   
 • Gode muligheter for faglig fordypning og utvikling
 • Trivelig arbeidsplass med gode kolleger
 
 

Søk på stillingen

Søknadsfrist:
31.10.2017

Arbeidssted:
Oslo

Spørsmål om stillingen

Bjørn Iversen 
Visekonsernsdirektør
+47 930 51 090
Kari Thunshelle 
Seniorforsker
+47 977 47 597
 
 


SINTEF er Skandinavias største uavhengige forskningskonsern. Vi skaper verdier gjennom kunnskap, forskning og innovasjon, og utvikler løsninger og teknologi som tas i bruk.

SINTEF er et bredt, flerfaglig forskningsinstitutt med internasjonal spisskompetanse innen teknologi, naturvitenskap, medisin og samfunnsvitenskap. Vi er blant de fire største oppdragsforskningsinstituttene i Europa, og vårt mål er å bli Europas mest anerkjente konsern for oppdragsforskning.

SINTEF er en uavhengig og ikke-kommersiell virksomhet. Overskudd fra oppdragsforskning investeres i ny forskning, vitenskapelig utstyr og kompetanse.