Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
SINTEF Energi AS leverer forskningsbaserte løsninger og tjenester som skaper verdier hos kundene, både nasjonalt og internasjonalt. SINTEF Energi AS er en del av konsernet SINTEF, som er et av Europas største uavhengige forskningskonsern. SINTEF er en uavhengig og ikke-kommersiell virksomhet.
Vi trenger forskere til å utvikle fremtidens bærekraftige energisystem
 
Vår forskning skaper store verdier for oppdragsgivere i næringsliv og forvaltning, i Norge og internasjonalt. Vi har et tett samarbeid med forskningsmiljøene på NTNU og har verdensledende laboratorier.
 
SINTEF Energi AS har en markant forskningsprofil og er involvert i flere av Forskningsrådets forskningssentre for miljøvennlig energi, sammen med industri og andre sterke forskningsmiljøer. Vi jobber hver dag for å realisere SINTEFs visjon: teknologi for et bedre samfunn.
 
Avdeling Energisystemer former fremtidens cyber-fysiske elektriske energisystem. Viktige tema for oss er modellering og analyse av elkraftkomponenter og energisystemer, energibruk og -lagring, kraftmarkeder, miljødesign, pålitelig strømforsyning, havvind, vannkraft, smarte nett, smarte byer og kommuner, elektrisk transport og kraftelektronikk. 
  
Vi trenger deg som har en relevant mastergrad eller PhD og ønsker å benytte spesialkompetansen din til å bringe denne forskningen videre og bidra til at den skaper verdi i samfunnet.  
 
Vi tilbyr: 
• Gode utviklingsmuligheter 
• Godt arbeidsmiljø 
• Lønn etter avtale 
• Gunstige pensjons- og forsikringsordninger 
• Fleksibel arbeidstid 
 
SINTEF Energi ønsker en jevnere fordeling mellom kjønnene og oppfordrer kvinner til å søke. Vennligst inkluder CV, kopi av vitnemål og attester i søknaden. Søknadene vil bli vurdert fortløpende. 

Søk på stillingen

Søknadsfrist:
31.12.2017

Arbeidssted:
Trondheim

Spørsmål om stillingen

Knut Samdal 
Forskningssjef
901 43 638
Nora Gullbekkhei 
HR-sjef
996 13 122
 
 


SINTEF er Skandinavias største uavhengige forskningskonsern. Vi skaper verdier gjennom kunnskap, forskning og innovasjon, og utvikler løsninger og teknologi som tas i bruk.

SINTEF er et bredt, flerfaglig forskningsinstitutt med internasjonal spisskompetanse innen teknologi, naturvitenskap, medisin og samfunnsvitenskap. Vi er blant de fire største oppdragsforskningsinstituttene i Europa, og vårt mål er å bli Europas mest anerkjente konsern for oppdragsforskning.

SINTEF er en uavhengig og ikke-kommersiell virksomhet. Overskudd fra oppdragsforskning investeres i ny forskning, vitenskapelig utstyr og kompetanse.