Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
SINTEF Materials and Chemistry is a contract research institute that offers a high level of expert knowledge in materials technology, advanced materials, nanotechnology, applied chemistry and biotechnology. We collaborate closely with international petroleum and process industries, and in developing environmentally friendly energy generation.
SINTEF Materialer og kjemi er et oppdragsinstitutt som tilbyr høy kompetanse innen materialteknologi, avanserte materialer og nanoteknologi, anvendt kjemi og bioteknologi. Vi arbeider tett mot den internasjonale industrien innen olje og gass, miljøvennlig energi og prosessindustri.
SINTEF Materialer og kjemi søker
Ingeniør - mekanisk testlaboratorium og materialtesting

Arbeidsoppgaver/kvalifikasjoner: 

Vi søker en dyktig og engasjert medarbeider med relevant bakgrunn/erfaring som skal ha ansvar for drift av vårt mekaniske testlaboratorium samt utføre materialtesting. Mye testing gjøres i henhold til internasjonale standarder, men du må også kunne være med å utvikle egne testoppsett for ikke-standardisert testing for ulike forskningsoppdrag. Vi har et bredt spekter av maskiner og utstyr for materialtesting. Du vil få ansvar for drift og vedlikehold av denne utstyrsparken. Vi forventer også at du kommer med forslag til investeringer og prosedyreutvikling som har til hensikt å gjøre oss mer effektiv og slik at vi kan levere resultater med høy kvalitet. 
Du er utdannet som bachelor eller master fra universitet, høyskole eller tilsvarende. Du må ha noe kjennskap til mekanikk og mekanisk materialtesting. 
SINTEF er en forskningsorganisasjon, og dine arbeidsoppgaver vil være varierte, og knyttet opp mot de behov vi har i våre forskings- og utviklingsprosjekter for norsk og utenlandsk industri. I tilknytning til materialtesting vil typiske arbeidsoppgaver være tilvirking av prøvelegemer for ulike tester, håndtering av avanserte instrumenter, samt bruk av forskjellig instrumentering som strekklapper, akustisk emisjon, datalogging, etc.  
Du er en sosial person som liker å arbeide i team, men som også kan jobbe selvstendig. Du er løsningsorientert, initiativrik og trives med varierende og utfordrende arbeidsoppgaver. Videre er du ryddig, nøyaktig, ansvars- og kvalitetsbevisst. Det forventes at du bidrar til god lab-praksis samt forbedring av HMS- og kvalitetsrutiner på laboratoriet.   
Det å kunne prise, planlegge, gjennomføre, og rapportere oppdrag etter direkte forespørsler fra næringslivet er en del av jobben. Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.  
 
Vi tilbyr: 
  • Interessante og krevende arbeidsoppgaver sammen med kolleger som ønsker å utgjøre en forskjell. 
  • Et multikulturelt, kreativt og sosialt arbeidsmiljø hvor mennesket er i sentrum. 
  • Store muligheter til faglig og personlig utvikling i en organisasjon hvor ansvarlighet og initiativ settes høyt. 
  • Fleksibel arbeidstid 
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, gode velferdsordninger og konkurransedyktig lønn. 
 

Søk på stillingen

Søknadsfrist:
01.12.2017

Arbeidssted:
Oslo

Spørsmål om stillingen

Einar Louis Hinrichsen 
 
 
 


SINTEF er Skandinavias største uavhengige forskningskonsern. Vi skaper verdier gjennom kunnskap, forskning og innovasjon, og utvikler løsninger og teknologi som tas i bruk.

SINTEF er et bredt, flerfaglig forskningsinstitutt med internasjonal spisskompetanse innen teknologi, naturvitenskap, medisin og samfunnsvitenskap. Vi er blant de fire største oppdragsforskningsinstituttene i Europa, og vårt mål er å bli Europas mest anerkjente konsern for oppdragsforskning.

SINTEF er en uavhengig og ikke-kommersiell virksomhet. Overskudd fra oppdragsforskning investeres i ny forskning, vitenskapelig utstyr og kompetanse.