Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
SINTEF Ocean conducts research and innovation related to ocean space for national and international industries. Our ambition is to continue Norways leading position in marine technology and biomarine research. We develop innovative solutions for sustainable use of the ocean in close partnership with industry and government. The company has 340 employees and with headquarters in Trondheim, and offices in Tromsø, Hirtshals, Oslo, Ålesund and Bergen.
SINTEF Ocean driver forskning og innovasjon knyttet til havrommet for nasjonal og internasjonal industri. Vår ambisjon er å videreføre Norges ledende posisjon innenfor marinteknisk og biomarin forskning. Sammen med næringsliv og myndigheter utvikler vi fremtidsrettede løsninger for bærekraftig utnyttelse av havet. Selskapet har 340 ansatte og har hovedkontor i Trondheim med avdelinger i Tromsø, Hirtshals, Oslo, Ålesund og Bergen.
SINTEF Ålesund søker
Forsker innen digitalisering

Det var med stolthet vi etablerte SINTEF Ålesund i februar i år, og vi ønsker nå å styrke denne satsingen med en forsker inn mot fagområdet digitalisering.  
   
SINTEF er et av Europas største uavhengige forskningsinstitutter. Vi utfører hvert år mange tusen oppdrag – for små og store kunder.  Gjennom mer enn 60 år har vår forskning skapt løsninger og innovasjon for samfunnet og for kunder over hele kloden. Det har gjort SINTEF til et verdensledende forskningsinstitutt og en av Norges mest attraktive arbeidsplasser.  
  
I denne stillingen hos SINTEF Ålesund må du som oss andre ha gode samarbeidsevner og en evne til å gjøre en forskjell. Du har et sterkt ønske om å være en bidragsyter i digitaliseringen av maritim næring.  
 
Du vil være en ressurs for oss innen felt som programmering, data science, maskinlæring/AI og simulering i det maritime domene, gjerne med et solid forankret nettverk mot både forskere og industri.  
 
Du har høy faglig kompetanse, men vil også ha SINTEFs samlede globale kompetanse i ryggen når det trengs.  
Grip denne muligheten til å sett ditt preg på denne utviklingen samtidig som du skaper unike verdier for samfunnet og konkurransekraft for våre oppdragsgivere.  
 
Vi tilbyr: 
  • Spennende og selvstendige arbeidsoppgaver i en bedrift som er i vekst og utvikling
  • Et sosialt, kreativt og multikulturelt arbeidsmiljø hvor mennesket er i sentrum 
  • Store muligheter til faglig og personlig utvikling i en organisasjon hvor ansvarlighet og initiativ settes høyt
  • Fleksibel arbeidstid, gode pensjons- og forsikringsordninger, gode velferdsordninger og konkurransedyktig lønn.
 
Søknadsfrist: 15. desember 2017
 
Har du spørsmål, ta kontakt med Henning Borgen, henning.borgen@sintef.no
 

Søk på stillingen

Søknadsfrist:
15.12.2017

Arbeidssted:
Ålesund

Spørsmål om stillingen

Henning Borgen 
Administrerende direktør
92601070
 
 
 


SINTEF er Skandinavias største uavhengige forskningskonsern. Vi skaper verdier gjennom kunnskap, forskning og innovasjon, og utvikler løsninger og teknologi som tas i bruk.

SINTEF er et bredt, flerfaglig forskningsinstitutt med internasjonal spisskompetanse innen teknologi, naturvitenskap, medisin og samfunnsvitenskap. Vi er blant de fire største oppdragsforskningsinstituttene i Europa, og vårt mål er å bli Europas mest anerkjente konsern for oppdragsforskning.

SINTEF er en uavhengig og ikke-kommersiell virksomhet. Overskudd fra oppdragsforskning investeres i ny forskning, vitenskapelig utstyr og kompetanse.