Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
HR Praktikant
CULT søger en HR praktikant med go’ energi til at indgå i et succesfuldt team. Brænder du for HR, og er det indenfor dette område du kunne tænke dig at gøre karriere, så er dette din mulighed for at være med til at gøre en forskel.  
 
Arbejdsopgaver 
HR afdelingen i CULT er en lille afdeling, men med mange alsidige opgaver. Du får en afvekslende hverdag, hvor arbejdet med diverse opgaver indenfor HR vil blive omdrejningspunktet. Du kommer til at arbejde i tæt samarbejde med HR Manageren, og skal både stå for administrative som udviklingsorienterede opgaver.  
 
Dine opgaver bliver blandt andet at vedligeholde og opdatere medarbejder data i CULTs interne systemer, og udarbejde kontrakter og tillæg i tæt samarbejde med HR Manageren. Derudover stå for udarbejdelse samt beregninger i forbindelse med arbejdsglæde målinger på tværs af organisationen på månedlig basis – samt udregne diverse HR nøgletal. Du vil komme til være behjælpelig med rekrutteringsprocesser, og din dag kommer også til at gå med diverse HR administrative opgaver samt diverse support til HR Manageren.
 
Arbejdssted er på CULTs firmadomicil på Lægårdsvej 24, 8520 Lystrup.  
 
Din profil  
Vi forventer at du er i gang med en relevant uddannelse indenfor HR området og har en naturlig interesse for arbejdet med den brede HR disciplin. Vi forventer at du har erfaring med MS Office pakken samt har lyst til at omsætte din teoretiske viden i en konkret praktisk kontekst.  
 
Følgende forventes af en oplagt kandidat til stillingen: 
 
  • Du kan håndtere og overholde deadlines 
  • Du kan arbejde selvstændigt og kan lide at få ansvar  
  • Du arbejder fokuseret og detaljeret med opgaverne  
  • Du forstår vigtigheden af fortroligheden i faget   
 
Forløb  
Som praktikant i CULT bliver du ansat i et 4 – 5 måneders praktikforløb med 37 arbejdstimer om ugen med opstart i august 2017. Der vil være mulighed for at starte før som studiemedhjælper. I hele forløbet lægger vi stor vægt på dit studie, hvorfor vi til enhver tid tilgodeser opgaver m.m.
Du bliver en del af en kultur præget af engagement og passion med en uhøjtidelig omgangstone, og nøgleordene er ”Good energy always wins” og ”Challenge the ordinary”. CULT vil afholde eventuelle omkostninger i forbindelse med forløbet, og du vil få mulighed for at indgå i diverse personaleaftaler. Vi tilbyder masser af spændende udfordringer, gode oplevelser og glade kollegaer.
 
Ansøgningsfrist 30.04.2017.   
 Om CULT
CULT blev grundlagt i 1998 af Brian Sørensen, som på det tidspunkt selv kørte produkter ud til kunderne fra sin fars garage i Egå ved Aarhus.

I dag står CULT bag store og anerkendte brands som MOKAÏ, SHAKER og energidrikken CULT ENERGY, som sælges og markedsføres på en lang række markeder over hele verden.

Virksomhedskulturen er fortsat ung og uhøjtidelig, og er gennemsyret af CULTs slogan ”Good energy always wins”.
Produkter

Kontakt

Line Kjærgård 
HR Intern
30615168