Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Salgs- og eksport praktikant
CULT søger en energisk og dynamisk salgs- og eksport praktikant. Så hvis du brænder for international salg og markedsføring, kan dette være din mulighed for at blive en del af et succesfuldt team – hvis du har lysten og viljen til at være med til at udvikle CULTs globale ekspansion.  
 
Arbejdsopgaver 
Du vil som salgs- og eksport praktikant i CULT få en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver. Omdrejningspunktet for dine primære opgaver vil være i forbindelse med bearbejdelse af eksportafdelingens potentielle markeder.  
Dine opgaver bliver blandt andet at skulle stå for udarbejdelse af markedsresearch og markedsplaner på de forskellige markeder. Derudover vil du også komme til at arbejde med indsamling af konkurrentdata. 
Du vil i praktikforløbet komme til at supportere Salg Danmark, samt løse diverse ad hoc opgaver for eksport afdelingen.  
 
Arbejdssted er på CULTs firmadomicil på Lægårdsvej 24, 8520 Lystrup.  
 
Din profil  
Vi forventer at du har erfaring med MS Office pakken samt formår at sammenkoble din teoretiske viden i en konkret praktisk kontekst. Din teori vil udspringe af en uddannelse med fokus på salg og markedsføring og i bedste fald i en international kontekst.  
 
Følgende forventes af en oplagt kandidat til stillingen: 
 
  • Du kan håndtere og overholde deadlines 
  • Du kan arbejde selvstændigt 
  • Du kan have mange bolde i luften 
  • Du har et højt energi niveau og er udadvendt 
  • Du har gode engelsk kundskaber i både skrift og tale 
 
Forløb  
Som praktikant i CULT bliver du ansat i et 4 – 5 måneders praktikforløb med 37 arbejdstimer om ugen med opstart i august 2017. I hele forløbet lægger vi stor vægt på dit studie, hvorfor vi til enhver tid tilgodeser opgaver m.m.
Du bliver en del af en kultur præget af engagement og passion med en uhøjtidelig omgangstone, og nøgleordene er ”Good energy always wins” og ”Challenge the ordinary”. CULT vil afholde eventuelle omkostninger i forbindelse med forløbet, og du vil få mulighed for at tage del i diverse personalegoder. Vi tilbyder masser af spændende udfordringer, gode oplevelser og glade kollegaer.
 
Ansøgningsfrist 30.04.2017.   
 Om CULT
CULT blev grundlagt i 1998 af Brian Sørensen, som på det tidspunkt selv kørte produkter ud til kunderne fra sin fars garage i Egå ved Aarhus.

I dag står CULT bag store og anerkendte brands som MOKAÏ, SHAKER og energidrikken CULT ENERGY, som sælges og markedsføres på en lang række markeder over hele verden.

Virksomhedskulturen er fortsat ung og uhøjtidelig, og er gennemsyret af CULTs slogan ”Good energy always wins”.
Produkter

Kontakt

Victoria Mass Heissel 
Export Coordinator
38400039