Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Online Marketing Praktikant
CULT er en af Danmarks største spillere i energidrik og RTD (ready to drink) i Danmark. Vi stræber efter at bevare og udbygge positionen som innovativ ambitiøs virksomhed. Dét opnår vi kun ved at ansætte de største talenter – talenter, der kan hjælpe os med at nå vores mål. Overbevis os om at du er et af dem, og så gør vi til gengæld vores yderste for at uddanne og motivere dig til at få det optimale afsæt til en karriere inden for Digital Marketing. 
 
Vi tilbyder et spændende og anderledes praktikforløb 
Som praktikant i CULT’s marketingafdeling bliver du en del af et skarpt hold, som til dagligt varetager markedsføring på tværs af seks brands. Du vil til dagligt referere til CULT’s Digital Marketing Coordinator og skal arbejde med content marketing, websites og kampagnekoordinering. 
 
Vi sørger for at give dig en udfordrende og kreativ hverdag med afvekslende opgaver og mange bolde i luften. Derfor er det vigtigt, at du kan bevare det kølige overblik og arbejde struktureret med prioritering af dine opgaver, så deadlines altid bliver overholdt.  
 
Dine primære opgaver bliver at supportere håndteringen af kampagner på digitale og sociale medier for vores brands – herunder community management, content udvikling, analyse og supportering af samarbejdspartnere.  
 
Du kommer desuden til at arbejde med inputs til strategioplæg og kampagneplaner i samarbejde med dine kollegaer. Derudover kommer du også til at deltage i en lang række lærerige møder med samarbejdspartnere og medier, så du får rig mulighed for at opbygge dit netværk og indsigt i den digitale verden.  
 
Arbejdssted er på CULTs firmadomicil på Lægårdsvej 24, 8520 Lystrup.  
 
Din profil 
  • Det er afgørende, at du interesserer dig for digital marketing, strategi- og kampagneplanplanlægning. Derudover forventer vi, at du har følgende kvalifikationer: 
  • Du er stærk kommunikativt  
  • Du har viden om og erfaring med brug af sociale medier 
  • Du er ambitiøs og nysgerrig
  • Du kan arbejde selvstændigt og trives med udfordringer 
  • Du har en analytisk indgangsvinkel til dine opgaver 
  • Du er god til engelsk både i skrift og tale 
  • Du er i gang med en bachelor eller kandidatgrad inden for marketing, kommunikation, medievidenskab, mediegrafiker, ITKO e.l. 
 
Forløb 
Som praktikant i CULT bliver du ansat i et 4-6 måneders praktikforløb med 37 arbejdstimer om ugen med start august/september 2017. Vi lægger stor vægt på dit studie, hvorfor vi til enhver tid tilgodeser opgaver m.m..  
Du bliver en del af en kultur præget af engagement og passion med en uhøjtidelig omgangstone, og nøgleordene er ”Good energy always wins” og ”Challenge the ordinary”. CULT vil afholde eventuelle omkostninger i forbindelse med forløbet, og du vil få mulighed for at indgå i diverse personaleaftaler. Vi tilbyder masser af spændende udfordringer, gode oplevelser og glade kollegaer. 
 
Ansøgning 
Send os: 
  • Eksempler på ting, du har lavet
  • En ansøgning og CV
 Om CULT
CULT blev grundlagt i 1998 af Brian Sørensen, som på det tidspunkt selv kørte produkter ud til kunderne fra sin fars garage i Egå ved Aarhus.

I dag står CULT bag store og anerkendte brands som MOKAÏ, SHAKER og energidrikken CULT ENERGY, som sælges og markedsføres på en lang række markeder over hele verden.

Virksomhedskulturen er fortsat ung og uhøjtidelig, og er gennemsyret af CULTs slogan ”Good energy always wins”.
Produkter

Kontakt

Martin Andersen 
Online Marketing Coordinator
+45 41990484