Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
CULT Event Crew - Danmark
Vi er på udkig efter de allerbedste, så er du personen der elsker at være på det vindende hold og som stiller krav til både dig selv og dine kolleger, så kan det være lige dig, vi har brug for.

Vores Event Crew's vigtigste opgave er at skabe oplevelser, etablere relationer og være de bedste ambassadører for alle de kendte CULT brands. Vi søger derfor unge drenge og piger med god energi, som forstår at give kunden en oplevelse denne sent vil glemme.

Du bliver en del af CULT Event Crew familien, som i dag består af over 30 unge mennesker med et super sammenhold, som mødes til flere workshops og sociale arrangementer i løbet af året. Vi har delt Danmark op i 4 distrikter som har base i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense og København, og det er fra disse byer, vi kører ud til opgaverne på deltid.
 
Event typer
•       Natteliv events med fokus på promovering og skabe stemning
Sampling med formidling om CULTs produkter
Special events med differentieret opgaver
Festivaler med bartender- og salgsfunktion  
 
 Primære ansvarsområder
Ambassadør og ansigtet udadtil for alle vores brands og virksomheden
Sætte dig ind i vores produkter og dets DNA
Skabe relation mellem vores brands og kunderne
Rapportere resultater via vores online systemer
 
Vores krav til dig
At du er min. 18 år
At du har kørekort til bil
At du kan sælge og forstår vigtigheden af salg
At du er fleksibel, ansvarsfuld og selvstændig
At du udstråler Go´energi

Arbejdstidspunkterne ligger typisk torsdag, fredag og lørdag samt i ferier og helligdage. Vi har både dags-, aften- og nattevagter. Der er fast timehonorar. Jobbet hos vores Event Crew er et fritidsjob.  
 
Vi holder løbende samtaler på vores hovedkontor i Lystrup ved Aarhus.
 Om CULT
CULT blev grundlagt i 1998 af Brian Sørensen, som på det tidspunkt selv kørte produkter ud til kunderne fra sin fars garage i Egå ved Aarhus.

I dag står CULT bag store og anerkendte brands som MOKAÏ, SHAKER og energidrikken CULT Raw Energy, som sælges og markedsføres på en lang række markeder over hele verden.

Virksomhedskulturen er fortsat ung og uhøjtidelig, og er gennemsyret af CULTs slogan ”Good energy always wins”.
Produkter