Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Salgskonsulent - Storkøbenhavn
Ambitiøs profil som kan sælge CULT’s produkter til detailhandlen  
 
CULT er en ambitiøs virksomhed som hele tiden arbejder på at styrke markedsandelen for deres produkter. Lige nu er der mulighed for at blive en del af CULT’s succesfulde team, hvis du har stærke salgskompetencer og et højt energiniveau.   
 
Jobbet  
Du får, med reference til Head of Sales, ansvaret for salg af CULT’s produkter til detail- og convenience kunder i distriktet, der dækker Storkøbenhavn. Du bliver en del af Øst-teamet som består af tre salgskonsulenter.    
 
Din primære opgave bliver at løfte CULT’s omsætning og andele på kategoriniveau gennem en engageret indsats og godt købmandskab. Du skal arbejde med løbende optimering af kædekampagner samt aktiviteter og kampagner i de enkelte butikker.    
 
Du skal besøge butikkerne i distriktet og opbygge stærke relationer til disse. Det er endvidere en prioriteret opgave, at sikre maksimal og professionel eksponering via gode placeringer i butikkerne. Det er vigtigt, at CULT’s produkter har en markant og professionel fremtoning i butikkerne. Som salgskonsulent får du en travl og afvekslende hverdag, hvor du selv tilrettelægger dine besøg i butikkerne.    
 
Personen  
Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du som minimum i nogle år har arbejdet med salg til detailhandlen. Har du erfaring fra en anden branche som salgskonsulent, men er dygtig til dit fag, hører vi også gerne fra dig.     
 
Desuden ser vi gerne, at du har en selvstændig og disciplineret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du brænder for salg og er motiveret for at skabe resultater. Derudover er du god til at sælge idéer og linke dem til kundens behov.   
 
Det er vigtigt, at du arbejder effektivt og følger arbejdsopgaverne helt til dørs. Du skal være en selvstarter som får ”noget fra hånden” og trives med et højt arbejdstempo. Du skal have flair for tal og markedsdata og være i stand til at bruge disse aktivt i din dagligdag i dialogen med kunderne. Du er ambitiøs og arbejder dedikeret for at nå dine mål.   
 
Du skal have gode IT-færdigheder.   
 
Bopæl centralt i distriktet.   
 
Dine muligheder  
Du får mulighed for at komme med på en spændende rejse i en dynamisk og ”young at heart” kultur præget af engagement og passion. Du får et udfordrende og ansvarsfuldt job, hvor du kan udvikle din salgskarriere og gøre brug af dine kompetencer og erfaringer. Du kan således med din indstilling og indsats gøre en væsentlig forskel i hverdagen og medvirke til at styrke CULT’s position i butikkerne.   
 
CULT har desuden et særligt DNA, som indebærer et positivt mindset, hvor der fokuseres på muligheder og vi tør udfordre og gøre tingene anderledes og så er vi ”young at heart”.   
 
Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesforhold og en lønpakke der modsvarer de opstillede krav. CULT stiller bil til rådighed. Du vil indgå i firmaets pensions- og tryghedsordning herunder sundhedsforsikring.   
 
Ansøgning  
CULT samarbejder med GML-HR omkring denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Rikke Kejser på mail: rk@gml-hr.dk eller på tlf. 5118 2359 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på linket nedenfor. Opstart efter aftale.    
 
Søg stillingen
 
 
 Om CULT
CULT blev grundlagt i 1998 af Brian Sørensen, som på det tidspunkt selv kørte produkter ud til kunderne fra sin fars garage i Egå ved Aarhus.

I dag står CULT bag store og anerkendte brands som MOKAÏ, SHAKER og energidrikken CULT Energy.

Virksomhedskulturen er fortsat ung og uhøjtidelig, og er gennemsyret af CULTs slogan ”Good energy always wins”.
Produkter