Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Content Productionsassistant
CULT er en ambitiøs virksomhed som hele tiden arbejder på at styrke markedsandelen for vores produkter. Vi lever og ånder for at gøre tingene på vores egen måde, både på produktsiden og markedsføringsmæssigt og vi søger nu en kollega til en nyoprettet stilling som Content Productionsassistant i vores marketing afdeling. 
 
Jobbet 
Med reference til Head of Marketing får du ansvaret for at producere content i form af billeder, grafik og videoer til brug på CULTs SoMe kanaler, som bl.a. indbefatter CULT Energy, CULT Cola, MOKAÏ og SHAKER. Du bliver en del af et professionelt og dedikeret marketingteam og kommer til at arbejde tæt sammen med vores Digital Marketing Coordinator. Med din kreativitet, engagement og gode energi kan du gøre en forskel og sætte dit eget præg på jobbet. 
 
Dine konkrete arbejdsopgaver vil bestå i at kreere og redigere billede- grafisk- og video content til diverse marketingkampagner, aktiviteter, events og arrangementer jf. vores content planer. Du sikrer rettidig produktion af diverse content og deltager gerne ved arrangementer, events og aktiviteter med henblik på at tage fotos og optage video.  Efterfølgende følger du din produktion til dørs ved redigering, færdigbehandling og klargøring af materialet.
 
Arbejdsplads: CULTs hovedkontor i Lystrup v. Aarhus. 
 
Personen 
Vi forventer at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som eksempelvis multimediegrafiker, professionsbachelor i multiplatform storytelling and Production, film- og tv produktionsuddannelsen eller lignende. Du kan også være en autodidakt ildsjæl, men vigtigst er det, at du kan arbejde i programmer som Premiere Pro, After Effects, illustrator og photoshop samt har flair for at kreere GIF’s og animationer ud fra 1D elementer. Du griber gerne et kamera og arbejder selvstændigt ud fra biefs og manuskrifter. 
 
Du er en passioneret kreativ og iderig ildsjæl - og samtidig kan du sikre at ideerne bliver ført ud i livet. Du overholder deadlines, er en teamplayer, imødekommende og udadvendt. 
 
Vi ser gerne at du har erfaring fra en lignende stilling, men det er ikke et krav. Da CULT er en meget dynamisk virksomhed skal du være forandringsparat og open-minded. 
 
Dine muligheder 
Du får mulighed for at komme med på en spændende rejse i en dynamisk virksomhed præget af engagement og passion. Du får et udfordrende og ansvarsfuldt job, hvor du kan udvikle din marketingkarriere og gøre brug af dine kompetencer og erfaringer. 
CULT har et særligt DNA, som indebærer et positivt mindset, hvor der fokuseres på muligheder og vi tør udfordre og gøre tingene anderledes og så er vi ”young at heart”. 
 
Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesforhold og en lønpakke der modsvarer de opstillede krav. CULT stiller bil til rådighed, når du skal ud og optage content på diverse eksterne locations. Du vil indgå i firmaets pensions- og tryghedsordning herunder sundhedsforsikring. 
 
Ansøgning 
Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ønsket opstart hurtigst muligt. Søg stillingen ved at klikke på ”søg stillingen”. Ansøgningsfrist d. 3 januar 2018.
 
Send os gerne din bedste billede- eller video creation (og begrund dit valg) sammen med din ansøgning. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig. 
 Om CULT
CULT blev grundlagt i 1998 af Brian Sørensen, som på det tidspunkt selv kørte produkter ud til kunderne fra sin fars garage i Egå ved Aarhus.

I dag står CULT bag store og anerkendte brands som MOKAÏ, SHAKER og energidrikken CULT ENERGY.

Virksomhedskulturen er fortsat ung og uhøjtidelig, og er gennemsyret af CULTs slogan ”Good energy always wins”.
Produkter

Kontakt

Malene Kastrup 
HR Manager
+453840 0058