Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Vojens
Vækstfonden søger to opsøgende erhvervskundechefer til hhv. iværksætter- og etablerede virksomheder
Del på:
Brænder du for at finansiere vækst og udvikling til iværksætter-/unge vækstvirksomheder eller etablerede virksomheder, og har du en finansiel baggrund fra et pengeinstitut eller lignende? Er du ambitiøs og løsningsorienteret, har et højt drive og trives i en udadvendt rolle? Så er du muligvis vores nye erhvervskundechef til iværksætterteamet eller teamet for etablerede virksomheder på vores kontor i Vojens. 
  
Om stillingerne  
For begge stillinger gælder, at du skal opsøge og besøge virksomheder, foretage kreditvurderinger, udarbejde indstillinger og forhandle lånevilkår. Du vil få ansvar for at opbygge din egen pipeline af potentielle lånesager og at få konverteret flest mulige af disse til udbetalinger.
 
Vores opsøgende erhvervskundechefer er imødekommende og løsningsorienterede sparringspartnere for virksomhederne, deres investorer, pengeinstitutter og eksterne rådgivere, og de vurderer og forhandler komplicerede lånesager med høj risiko.  
Målsætningen er, at virksomheder med et lån fra Vækstfonden kan få den samlede finansiering til at falde på plads. Vi samarbejder derfor tæt med virksomhederne, pengeinstitutterne, investorer og rådgivere. Opsøgende aktiviteter samt løbende pleje og udvikling af relationer til virksomheder og samarbejdspartnere er af samme grund en vigtig del af jobbet.
 
Tempoet er højt, og der er stor opmærksomhed om vores arbejde både lokalt og nationalt. Vi leverer samlede finansieringsløsninger, som er drevet af virksomhedernes behov, og som skaber værdi.
 
Vedr. stillingen i iværksætterteamet  
Som opsøgende erhvervskundechef til iværksætterteamet får du en enestående mulighed for at arbejde med iværksætter-/unge vækstvirksomheder. Særlig interesse i og kendskab til finansiering af iværksætter-/unge vækstvirksomheder er en fordel i denne stilling.
 
Vedr. stillingen i teamet for etablerede virksomheder 
Som opsøgende erhvervskundechef til teamet for etablerede virksomheder får du en enestående mulighed for at arbejde med etablerede virksomheder med forskellige finansieringsudfordringer inden for alle brancher, herunder domicilejendomme og virksomhedshandler. I denne stilling er det vigtigt, at du både evner og drives af at finde gode og langsigtede finansieringsløsninger til etablerede virksomheder uanset formål. 
 
Om dig  
Du har erfaring fra et pengeinstitut eller anden relevant virksomhed, gerne suppleret med en HD eller lignende uddannelse, herunder erfaring med udarbejdelse af kreditindstillinger på erhvervskunder. Udover særlig interesse for og kendskab til hhv. iværksætter-/unge virksomheder og/eller etablerede virksomheder lægger vi desuden vægt på, at du:
 
  • er en selvstændigt tænkende holdspiller med ambitioner om at udvikle dig både personligt og professionelt  
  • er løsningsorienteret og besidder solide evner for forretningsudvikling og regnskabsforståelse 
  • kommer med stort engagement, initiativ og handlekraft   
  • har stor lyst og er god til at skabe relationer og netværk med henblik på at finde nye spændende virksomheder, som Vækstfonden kan medfinansiere 
  • er forhandlingsvant og kan repræsentere Vækstfonden i større og mindre fora 
  • er positiv og har et godt humør. 

Vi tilbyder
 
Vækstfonden har til formål at yde et markant bidrag til innovation og vækst i danske virksomheder. Det gør vi ved at medfinansiere lønsom og risikobetonet vækst i små og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder et fagligt udfordrende, afvekslende og fleksibelt job i en dynamisk og ambitiøs organisation med stor udadvendt kontaktflade. Du bliver del af et team med højt fagligt niveau, hvor omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed og respekt.   
  
Løn efter kvalifikationer. 
 
Ansøgning  
Har du de rette kompetencer, og kan du se dig selv i rollen som virksomhedernes og pengeinstitutternes sparringspartner, hører vi meget gerne fra dig! Send din ansøgning og CV via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest tirsdag den 2. marts 2017. I ansøgningen bedes du motivere, hvilken af de to stillinger du har særlig interesse i. 
 
1. samtaler afholdes den 6. og 8. marts på vores kontor i Vojens, og 2. samtaler afholdes den 27. og 29. marts på vores kontor i Hellerup. 
  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte erhvervskundedirektør Henrik Holst Elstrøm på tlf. 23 25 10 93.  
 
Om Vækstfonden  
Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 6.000 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 17 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter. Læs mere på vf.dk. 
 
Har du spørgsmål?
Henrik Holst Elstrøm 
Erhvervskundedirektør
M +45 23 25 10 93
 
M
 
M
 
M

Vigtige datoer
Ansøgningsfrist:
2. marts 2017

Samtaler:
Afholdes i marts

Tiltrædelse:
Snarest muligt