Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Hellerup
Vækstfonden søger to opsøgende erhvervskundechefer til hhv. startups og etablerede virksomheder
Del på:
Brænder du for at finansiere vækst og udvikling i startups eller etablerede virksomheder, og har du en finansiel baggrund fra et pengeinstitut eller lignende? Er du ambitiøs og løsningsorienteret, har et højt drive og trives i en udadvendt rolle? Så er du muligvis en af vores to nye erhvervskundechefer. Vi søger både til iværksætterteamet og teamet for etablerede virksomheder på vores kontor i Hellerup.
 
Om stillingerne
Som erhvervskundechef i Vækstfonden får du en enestående mulighed for at arbejde med Danmarks mest ambitiøse vækstvirksomheder. Du skal opsøge og besøge virksomheder, foretage kreditvurderinger, udarbejde indstillinger og forhandle lånevilkår. Du vil få ansvar for at opbygge din egen pipeline af potentielle lånesager og at få konverteret så mange som muligt til udbetalinger.
 
Målsætningen er, at virksomheder med et lån fra Vækstfonden kan få den samlede finansiering til at falde på plads. Vi samarbejder derfor tæt med virksomhederne, deres investorer, pengeinstitutter og eksterne rådgivere. Vores opsøgende erhvervskundechefer er derfor imødekommende og løsningsorienterede sparringspartnere, og de vurderer og forhandler komplicerede lånesager med høj risiko. Opsøgende aktiviteter samt løbende pleje og udvikling af relationer til virksomheder og samarbejdspartnere er af samme grund en vigtig del af jobbet.
 
Tempoet er højt, og der er stor opmærksomhed om vores arbejde både lokalt og nationalt. Vi leverer samlede finansieringsløsninger, som er drevet af virksomhedernes behov, og som skaber værdi.
 
Vedr. stillingen i iværksætterteamet
Som opsøgende erhvervskundechef til iværksætterteamet får du mulighed for at være med til at finansiere Danmarks bedste iværksættere. Særlig interesse i og kendskab til finansiering af startups er en fordel i denne stilling.
 
Vedr. stillingen i teamet for etablerede virksomheder
Som opsøgende erhvervskundechef til teamet for etablerede virksomheder får du mulighed for at arbejde med etablerede virksomheder inden for alle brancher med forskellige finansieringsudfordringer, herunder domicilejendomme og virksomhedshandler. Det er vigtigt, at du både evner og drives af at finde gode og langsigtede finansieringsløsninger til etablerede virksomheder uanset formål.
 
Om dig
Du har erfaring fra et pengeinstitut eller anden relevant virksomhed, gerne suppleret med en HD eller lignende uddannelse, herunder erfaring med udarbejdelse af kreditindstillinger på erhvervskunder. Udover særlig interesse for og kendskab til hhv. startups og/eller etablerede virksomheder lægger vi vægt på, at du:
 
  • er en selvstændigt tænkende holdspiller med ambitioner om at udvikle dig både personligt og professionelt
  • er løsningsorienteret og besidder solide evner for forretningsudvikling og regnskabsforståelse
  • har stort personligt drive, er initiativrig og handlekraftig
  • er god til og har stor lyst til at skabe relationer og netværk med henblik på at finde nye spændende virksomheder, som Vækstfonden kan medfinansiere
  • er forhandlingsvant og kan repræsentere Vækstfonden i større og mindre fora
  • er positiv og har et godt humør.
 
Vi tilbyder
Vi tilbyder et fagligt udfordrende, afvekslende og fleksibelt job i en dynamisk og ambitiøs organisation med stor udadvendt kontaktflade. Du bliver del af et team med højt fagligt niveau, hvor omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed og respekt. 
 
Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning
Har du de rette kompetencer, og kan du se dig selv i rollen som virksomhedernes og pengeinstitutternes sparringspartner, hører vi meget gerne fra dig! Send din ansøgning og CV via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest mandag den 5. juni 2017. I ansøgningen bedes du motivere, hvilken af de to stillinger du har særlig interesse i.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte erhvervskundedirektør Anders Chr. Andersen på tlf. 20 61 55 56 eller souschef Peter Vincensen på tlf. 81 77 17 61.

Om Vækstfonden
Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 6.600 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 20 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter. Læs mere på vf.dk.
Har du spørgsmål?
Anders Christian Andersen 
Erhvervskundedirektør
M +45 21 61 55 56
 
M
 
M
 
M

Vigtige datoer
Ansøgningsfrist:
5. juni 2017

Samtaler:
Afholdes i juni

Tiltrædelse:
Snarest muligt