Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Vojens
Vil du være med til at finansiere Danmarks bedste iværksættere?
Del på:
Brænder du for at finansiere vækst og udvikling i startups, og har du en finansiel baggrund fra et pengeinstitut eller lignende? Er du ambitiøs og løsningsorienteret, har et højt drive og trives i en udadvendt rolle? Så er du muligvis vores nye erhvervskundechef til iværksætterteamet på vores kontor i Vojens.
  
Om stillingen 
Som erhvervskundechef i Vækstfondens iværksætterteam i Vojens får du en enestående mulighed for at arbejde med ambitiøse vækstiværksættere. Du skal opsøge og besøge virksomheder, foretage kreditvurderinger, udarbejde indstillinger og forhandle lånevilkår. Du vil få ansvar for at opbygge din egen pipeline af potentielle lånesager og at få konverteret så mange som muligt til udbetalinger. 
 
Målsætningen er, at virksomheder med et lån fra Vækstfonden kan få den samlede finansiering til at falde på plads. Vi samarbejder derfor tæt med virksomhederne, deres investorer, pengeinstitutter og eksterne rådgivere. Vores opsøgende erhvervskundechefer er derfor imødekommende og løsningsorienterede sparringspartnere, og de vurderer og forhandler komplicerede lånesager med høj risiko. Opsøgende aktiviteter samt løbende pleje og udvikling af relationer til virksomheder og samarbejdspartnere er af samme grund en vigtig del af jobbet.  
 
Tempoet er højt, og der er stor opmærksomhed om vores arbejde både lokalt og nationalt. Vi leverer samlede finansieringsløsninger, som er drevet af virksomhedernes behov, og som skaber værdi.  
 
Om dig  
Du har erfaring fra et pengeinstitut eller anden relevant virksomhed, gerne suppleret med en HD eller lignende uddannelse, herunder erfaring med udarbejdelse af kreditindstillinger på erhvervskunder. Udover særlig interesse for og kendskab til iværksættere og startups lægger vi desuden vægt på, at du:
 
  • er en selvstændigt tænkende holdspiller med ambitioner om at udvikle dig både personligt og professionelt
  • er løsningsorienteret og besidder solide evner for forretningsudvikling og regnskabsforståelse
  • har stort personligt drive, er initiativrig og handlekraftig
  • er god til og har stor lyst til at skabe relationer og netværk med henblik på at finde nye spændende virksomheder, som Vækstfonden kan medfinansiere
  • er forhandlingsvant og kan repræsentere Vækstfonden i større og mindre fora
  • er positiv og har et godt humør. 
 
Vi tilbyder  
Vækstfonden har til formål at yde et markant bidrag til innovation og vækst i danske virksomheder. Det gør vi ved at medfinansiere lønsom og risikobetonet vækst i små og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder et fagligt udfordrende, afvekslende og fleksibelt job i en dynamisk og ambitiøs organisation med stor udadvendt kontaktflade. Du bliver del af et team med højt fagligt niveau, hvor omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed og respekt.   
  
Løn efter kvalifikationer. 
 
Find os på Facebook, og få mere at vide om de iværksættervirksomheder, Vækstfonden yder lån til. Her kan du også høre nærmere om, hvad der motiverer teamet ved at arbejde med iværksættere.
 
Ansøgning  
Har du de rette kompetencer, og kan du se dig selv i rollen som virksomhedernes og pengeinstitutternes sparringspartner, hører vi meget gerne fra dig! Send din ansøgning og CV via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest tirsdag den 6. juni 2017.
 
1. samtaler afholdes på vores kontor i Vojens, og 2. samtaler afholdes på vores kontor i Hellerup. 
  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte erhvervskundedirektør Henrik Holst Elstrøm på tlf. 23 25 10 93 eller erhvervskundechef Pernille Puck på tlf. 23 23 00 14.
 
Om Vækstfonden  
Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 6.600 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 20 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter. Læs mere på vf.dk. 
 
 
Har du spørgsmål?
Henrik Holst Elstrøm 
Erhvervskundedirektør
M +45 23 25 10 93
 
M
 
M
 
M

Vigtige datoer
Ansøgningsfrist:
6. juni 2017

Samtaler:
Afholdes i juni

Tiltrædelse:
Snarest muligt