Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Randers
Landbrugskundechef til spændende opgaver i organisation i vækst
Del på:
Brænder du for at styrke dansk landbrug? Ser du dig selv som teamspiller, og kan du tænke ud af boksen? 
 
Så er det måske dig, vi har brug for! Til Vækstfondens landbrugsteam, bestående af ti dygtige og engagerede teamspillere, søger vi endnu en spiller, der vil være med til at fremtidssikre dansk landbrug gennem unikke finansieringsløsninger. 
 
Om jobbet  
Som landbrugskundechef møder du nye kunder, og du får ansvaret for din egen portefølje, som løbende udvides med flere kunder. En portefølje med alt hvad der ligger inden for det primære erhverv: animalsk produktion, planteavl, biogas, aquakultur m.v. Du bliver det omdrejningspunkt, der er med til at sikre kundens udvikling. 
 
Dit mål er – sammen med teamet – at være katalysatoren, der får den samlede finansiering på plads, så vi sikrer generationsskifterne, udviklingen og innovationen i det danske landbrug. 
 
Sammen med en kollega finder I løsningen til landmanden, og du tager herefter over og følger sagen til dørs. Du bliver et fast kontaktpunkt for landmændene og vore mange samarbejdspartnere, og du vil være en nøgleperson i udviklingen af vore interne processer i tæt fællesskab med teamet. 
 
Som team er vi aktive og imødekommende sparringspartnere for dansk landbrug, deres penge- og realkreditinstitutter samt landbrugets rådgivervirksomheder. Vi samarbejder derfor tæt med blandt andre L&F, SEGES og DLBR. Løbende pleje af relationer til virksomheder og samarbejdspartnere er af samme grund en vigtig del af jobbet. 
 
Om dig  
Du brænder for at styrke landbruget og har derfor lyst til at være katalysator for at løse landbrugets aktuelle finansieringsudfordringer. Du drives af at være teamspiller i et team og en organisation med højt tempo, hvor værdierne er respekt, ambition og åbenhed.  
 
Du motiveres af at score finansieringsløsningerne helt i mål og af at have ansvar for løbende at udvikle og følge op på porteføljen. Med dig på holdet får vi en aktiv teamspiller med et godt humør og en god portion humor.    
 
Du har erfaring med (landbrugs)finansiering fra den finansielle sektor eller landbrugets rådgivningscentre, gerne suppleret med en HD eller lignende uddannelse.
 
Kan du sige ja til følgende: 
 
  • Du brænder for dansk landbrug 
  • Du er en teamspiller med godt humør 
  • Du kan tænke ud af boksen 
  • Du trives med en afvekslende hverdag i højt tempo 
  • Du arbejder struktureret og motiveres af at drive løsningerne helt i mål 
  • Du har lyst til at udvikle og vedligeholde en portefølje 
  • Du ser dig selv som en imødekommende sparringspartner for landmanden
  • Du har erfaring med landbrugsfinansiering
 
Så er det måske dig, vi søger! 
 
Vi tilbyder  
Vi tilbyder et fagligt udfordrende og afvekslende job i en dynamisk og ambitiøs organisation i rivende udvikling. Omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed og respekt. Der vil være rig mulighed for faglig sparring i både teamet og resten af Vækstfondens organisation. 
 
Du vil få base på vores kontor i Randers. Løn efter kvalifikationer.   
 
Ansøgning  
Har du kompetencerne, og kan du se dig selv i rollen som sparringspartner for landbruget? Så send din ansøgning og CV via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest torsdag den 28. september 2017. Vi glæder os til at høre fra dig! 
 
1. samtaler vil foregå på vores kontor i Randers, og 2. samtaler vil foregå på vores kontor i Hellerup.  
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte landbrugskundedirektør Lene Gade Hovmøller på tlf. 20 15 51 85.  
 
Læs mere om landbrugsteamet på Facebook: ”Vækstfonden – Landbrug” og på vf.dk.  
 
Om Vækstfonden  
Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 6.600 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 20 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter.   
Har du spørgsmål?
Lene Gade Hovmøller 
Landbrugskundedirektør
M +45 20 15 51 85
 
M
 
M
 
M

Vigtige datoer
Ansøgningsfrist:
28. september 2017

Samtaler:
Afholdes i oktober

Tiltrædelse:
Snarest muligt