Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Spar Nord søger marketingchef

Spar Nord er i midt i den største kommunikationsinvestering i bankens 193-årige historie. Derfor søger vi en erfaren marketingchef, der både samler brikkerne i kommunikationen og kollegerne i organisationen.

 

Vi søger et menneske med forståelse for forretning, orden i værktøjskassen og stærke personlige kommunikationsevner. En, der tør gå forrest i arbejdet og som fagligt og forhandlingsmæssigt er stærk nok til at holde relationen til vores samarbejdspartnere skarp og dynamisk.

 

Vi søger en leder, der får ansvar for tektoniske skift i kommunikationsplatformen og sættes direkte i spidsen for en lang række datadrevne kampagner i alle digitale og sociale kanaler. Derfor ønsker vi os en person, der er sikker i såvel briefing, som evaluering og valg af de rigtige eksekveringer i en digital/social marketingplan.

 

Vi søger en kollega, der kan navigere i en stor og travl organisation og bidrage med indsigt og engagement som medlem af ledergruppen for Kommunikation og Forretningsudvikling.

 

Ansøgningsfrist er d. 6. marts.

 

Spørgsmål kan rettes til afdelingsdirektør Martin Bach på mbc@sparnord.dk eller 25270140.
Ansøgningsfrist:
06-03-2017

Afdeling:
Kommunikation og Forretningsudvikling

Arbejdssted:
Skelagervej 15, 9000 Aalborg

Hjemmeside:
www.sparnord.dk

Kontaktpersoner:
Martin Bach
afdelingsdirektør
96344384
25270140