Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Privatrådgiver til Spar Nord Svendborg
Vi oplever kundetilvækst i Svendborg, og vi søger derfor en privatkunderådgiver, som kan bidrage med rådgivningen af bestående og nye kunder.  
 
Kompetent og Ambitiøs  
 
Du vil få tildelt en mindre eksisterende kundeportefølje, og du skal evne at udbygge denne, ligesom potentialet i den skal udvikles. Vi tilbyder en stilling med gode udviklingsmuligheder – såvel i porteføljen som for dig som rådgiver. Vi har ambitioner på vegne af både forretningen og kunderne, og vores nye kollega skal ønske at medvirke til fortsat positiv kundetilvækst. Det bærende element i at lykkes med denne opgave er en ambitiøs og positiv tilgang til opgaverne, samt en velfunderet faglig tilgang til dine opgaver.  
 
Nærværende og Ordentlig  
 
Vores nye kollega har også lyst til at påvirke og bidrage til udviklingen i afdelingen. Dit fokus på forretningen og dit selvstændige ansvar for din portefølje kombinerer du med rollen som holdspiller. Du bidrager til et godt samarbejde med dit gode humør og en åben dialog, og du anerkender værdien i godt samarbejde og videndeling.  
 
Vi ønsker os en kollega, som kunderne vil beskrive som nærværende og fagligt dygtig, og vi forventer, at du evner at indgå i mødet med såvel nuværende som potentielle nye kunder. Samtidig lægger vi vægt på at du
 
  • ønsker at medvirke til igangsættelse af lokale aktiviteter, der kan være med til at tiltrække endnu flere nye kunder.
  • er lokalt forankret og kender markedsområdet godt
  • glæder dig til at snakke med eksisterende og nye kunder
  • motiveres af at følge og holde dig fagligt og personligt ajour med udviklingen inden for bolig, investering og pension.
  • har det ok med, at du får hjælp til produktionen af dokumenter
 
Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde dig?  
 
Spar Nord Svendborg består af 10 medarbejdere, og vi servicere privat- og erhvervskunder og har samarbejde med Spar Nords Formuecenter Syd. Vi lægger stor vægt på at yde personlig rådgivning i øjenhøjde til vores kunder, og på et positivt og åbent kollegialt miljø. Tonen er uformel, og vi ser humor som en vigtig del af hverdagen.  
 
Interesseret?  
 
Hos Spar Nord arbejder vi ud fra værdierne Kompetent, Ambitiøs, Nærværende & Ordentlig. Hvis du mener at have potentialet til at komme med på holdet i Svendborg så hører vi meget gerne fra dig. Er du interesseret i at høre mere om stillingen kan du kontakte direktør Ulrik Feveile Nielsen på tlf. 63 10 15 50 eller mobil 25 27 14 10.  
 
Ansøgningsfristen er den 31. marts.  
 


Ansøgningsfrist:
31-03-2017

Afdeling:
Svendborg

Arbejdssted:
Sank Nicolai Gade 1, Svendborg

Hjemmeside:
www.sparnord.dk

Kontaktpersoner:
Ulrik Feveile Nielsen
Direktør
63101550
25271410