Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Løsningsorienteret kreditkonsulent med stærke kommunikative kompetencer

I Spar Nords kreditafdeling er vi 16 engagerede medarbejdere, der gennem daglig sparring med bankens rådgivere, sikre at banken fastholder en sund kreditpolitik.

 

Vores kollegaer i bankens andre afdelinger, skal have den bedste oplevelse, når de kontakter os. De skal opleve at vi er løsningsorienteret og medvirker, til at træffe de rigtige beslutninger og skabe den gode forretning for banken og kunden. En af vores væsentligste opgaver er, at udvikle og træne bankens rådgivere i kredithåndværket, så vi sikre at der løbende sker en kompetenceudvikling.

 

Stillingen er til vores erhvervsteam, som til dagligt sidder sammen med resten af kreditafdelingen på bankens hovedkontor i Aalborg. Arbejdsopgaverne består primært af sagsbehandling af  kreditsager, sparring med bankens andre afdelinger, rådgivere. og ledere.

 

Er du den kollega vi søger?

Vi søger en løsningsorienteret kollega, der trives med, at vejen til løsning er forskellig fra sag til sag. Du er god til at få afdækket sagen fra flere sider og finde en løsning, som overholder bankens kreditpolitik.    

 

Vi forventer, at du har gode kommunikative egenskaber, da en stor del af arbejdet indebærer dialog med bankens rådgivere og ledere.

 

Du motiveres både af et stærkt team-work, hvor du og dine kollegaer samarbejder i opgaveløsningen og kan ligeledes arbejde selvstændig. Du deler ny viden med kollegaerne, så de kan lære af dine erfaringer, hvilket bidrager til at afdelingen hele tiden udvikler sig. Du motiveres ligeledes af et arbejdstempo som til tider går stærkt og hvor evnen til at prioritere, er en vigtig disciplin.

 

Du skal være klar til et job, hvor forandringer er en del af hverdagen og hvor du er klar til at tillære nye kompetencer, når bankens strategiske tiltag skal implementeres og realiseres.

 

Vi forventer, at du har erfaring med at arbejde med erhverv indenfor den finansielle sektor og at du har stærke kompetencer indenfor regnskaber.

 

 

Det kan vi tilbyde dig 

  • Du bliver en del af et kompetent hold af kreditkonsulenter med stor faglig viden 
  • Du får mulighed for at tage ansvar og træffe selvstændige beslutninger i din hverdag   
  • Du får løbende konstruktiv feedback, så du kan udvikle dig personligt og fagligt 
  • Du bliver en del af et team som spiller godt sammen og interesserer sig for hinanden

 

Vil du med på holdet?

Vi håber, at du vil med på holdet og vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte kreditchef, Jesper Rytter Arentoft på telefon 25 27 01 69, eller kreditdirektør Kim Christensen på telefon 25 27 00 36.

 

Ansøgningsfrist er den 29. marts. 2017
Ansøgningsfrist:
29-03-2017

Afdeling:
Kreditafdelingen

Arbejdssted:
Skelagervej 15, 9000 Aalborg

Hjemmeside:
www.sparnord.dk

Kontaktpersoner:
Jesper Rytter Arentoft
Kreditchef
96344111
25270169
Kim Christensen
Kreditdirektør
96344062
25270036