Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Spar Nord Brønderslev søger en udadvendt privatkunderådgiver
Spar Nord Brønderslev er en del af bankområde Midtvendsyssel, der består af Hjallerup og Brønderslev. 
I Brønderslev er vi 12 medarbejdere i privatafdelingen, som består af både rådgivere og kundemedarbejdere. 
Brønderslev kommune er en populær bosætningskommune og vi oplever en stigning i antallet af nye familier, der henvender sig til banken. Vi forventer derfor en solid vækst i de kommende år med mange nye tilflytter til kommunen og dermed til banken. 
 
Som områdets foretrukne bank vil vi gennem kompetent rådgivning og lokale relationer fortsætte med at udbygge vores markedsområde. Vi søger derfor en erfaren og udadvendt privatrådgiver til vores team, som vil være med til at indfri bankens strategi. 
 
Som privatrådgiver bliver du ansvarlig for din egen kundeportefølje, som du plejer med en proaktiv og nærværende bankoplevelse. Herudover er du opsøgende overfor nye potentielle kunder, så du udvikler din kundeportefølje med årene.  
 
Hvem er du 
Som person er du udadvendt og god til at skabe relationer til eksisterende og nye potentielle kunder. Du møder kunderne med et åbent sind og et glimt i øjet. Du har gennem din erfaring som rådgiver lært at tilpasse dig den enkelte kunde og afdække deres behov for markedets bedste bankløsninger. 
 
Du er en teamspiller der mestrer at bringe dine egne og dine kollegaers kompetencer i spil, så kunderne oplever Spar Nord Brønderslev som en samlet serviceenhed.  
 
Du ønsker at sætte dit præg på hverdagen og bankområdets udvikling. Du er kreativ og finder i samråd med dine kollegaer relevante lokale aktiviteter, der udbygger bankens netværk og synlighed i lokalområdet.  
 
Du er åben for forandringer i hverdagen og deltager aktivt i udviklingen af nye kompetencer, når bankens strategiske tiltag skal implementeres og realiseres. 
 
Vi forventer, at du har en bankfaglig uddannelse og solid erfaring med rådgivning af privatkunder. Vi ser det som en fordel, hvis du har lokalkendskab til Brønderslev og omegn. 
 
Vi tilbyder dig: 
  • Du bliver en del af et kompetent team, der tager ansvar for kunderne og støtter hinanden fagligt. 
  • Du får mulighed for at tage ansvar og træffe selvstændige beslutninger i hverdagen 
  • Støtte i din faglige og personlige udvikling, og mulighed for uddannelse indenfor formuerådgivning 
  • Et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og arbejdsglæde 
  • At dine faglige og personlige kompetencer bliver bragt i spil hver dag 
 
Vil du med på holdet? 
Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du vil med på holdet som vores nye kollega. 
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Privatkundechef Lene Johnsen på tlf. nr. 25 27 03 02 eller Direktør Annette Drivsholm på 25 27 04 30. 
 
Ansøgningsfrist er d. 25. juni 2017 
 
 
 Ansøgningsfrist:
25-06-2017

Afdeling:
Brønderslev

Arbejdssted:
Algade 4-6, 9700 Brønderslev

Hjemmeside:
www.sparnord.dk

Kontaktpersoner:
Lene Johnsen
Privatkundechef
96473027
Annette Drivsholm
Direktør
9645 0981
2527 0430