Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Konsulent til pensions- og investeringsområdet
Brænder du for pensions- og investeringsområdet? Vil du være med til at styre bankens konceptudvikling, drift og implementere nye lovkrav? Hvis ja, så har vi jobbet til dig. 
 
Forretningsudvikling i Spar Nord består af i alt 6 teams.  Udover Bolig & Formue er afdelingen organiseret i Daglig Bank, Markering, CRM og Digitale kanaler, SPOC og Innovation. 
 
I formueteamet har vi det overordnede ansvar for produkt- og konceptudvikling til det private segment – og desuden ansvaret for innovation og bankens kunde- og rådgivervendte systemer. Med andre ord bliver du en vigtig del af den afdeling, der sætter kursen for de produkter, koncepter og services, der skal møde kundernes behov. Både i dag og i fremtiden. 
 
Om jobbet: Et mix af udvikling og drift 
Du vil få mulighed for i samarbejde med de fagansvarlige i teamet at præge jobbet og sætte rammerne for indhold og rækkevidde. Dog ligger der i jobbet en ikke ubetydelig mængde drift og vedligehold. Derfor søger vi en kollega, der på en og samme tid evner at bidrage til udvikling og salgsmuligheder samtidig med, at der er styr på fundamentet i form af drift og forvaltning. Kendskab til BEC og Letpension og deres systemer er en absolut fordel, men ikke et krav. 
 
Som konsulent på pensions- og investeringsområdet har du sammen med de fagansvarlige et bredt ansvarsområde – hvor det er værd at fremhæve: 
 
  • Koncept- og procesansvar for bankens pensionspuljer og fuldmagtsprodukter samt hele pensionsområdet. 
  • Spotte og formidle salgsmuligheder til bankens rådgivere. 
  • Holde dig ajour med og deltage i implementering af lov- og sektorkrav. 
  • Deltage i systemudvikling gennem bankens datacentral (BEC). 
  • Opdatere satser og vejledning på bankens intranet og i Vejviseren. 
Du vil som konsulent for pensions- og investeringsområdet desuden blive involveret i de vidtrækkende ændringer, der følger af, at banken skal tilpasse sig MiFID II og det kommende EU-direktiv om forsikringsformidling. Det betyder helt konkret, at du må påregne rejsedage, da udviklingsarbejde ofte involverer Spar Nords datacentral BEC, der er beliggende i Roskilde og Herning. 
 
Om dig: Overblik og sans for detaljen 
Vi lægger vægt på, at du har et højt energiniveau, og at du er kendetegnet ved at være grundig og have styr på detaljerne, fordi du ved, at det er afgørende for dine kolleger i de lokale banker. 
Desuden er det afgørende for succes i jobbet, at du evner at begå dig i en stor organisation og skabe relationer til øvrige hovedsædefunktioner og de lokale banker. 
 
Det kan vi tilbyde dig
  • Du bliver en del af et kompetent hold af kollegaer, der støtter og hjælper hinanden  
  • Du får mulighed for at tage ansvar og træffe selvstændige beslutninger i din hverdag    
  • Du får løbende konstruktiv feedback, så du kan udvikle dig personligt og fagligt  
  • Du bliver en vigtig del bankens strategiske målsætninger og indfrielserne af dem
  • Du får attraktive personalevilkår
 
Vil du med på holdet? 
Vi håber, at vi har vakt din interesse og at du vil med på holdet. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Trine Bruun Haals, teamleder i Bolig & Formue, på 22 10 27 34.  
 
Ansøgningsfrist er d. 6. august 2017. Vi vil afholde samtaler løbende. 


Ansøgningsfrist:
06-08-2017

Afdeling:
Kommunikation og Forretningsudvikling

Arbejdssted:
Skelagervej 15, 9000 Aalborg

Hjemmeside:
www.sparnord.dk

Kontaktpersoner:
Trine Bruun Haals
Teamleder
96344253
22102734