Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Senior Private Banker til markedsområde Sjælland
Som en del af Spar Nords nye strategi styrker vi indsatserne på Private Banking-området i hele landet – og vi søger 1 Senior Private Banker til markedsområde Sjælland. Vi har i Private Banking specialiseret os i at rådgive formuende familier med en investerbar formue på over 15 mio. kr. Private Banking har i de seneste år vækstet flot på antal kunder, forretningsomfang og indtjening. Nu er vi klar til at øge vores markedsandel på Sjælland, hvor vi har så mange kunder der vil tale med os, at vores eksisterende 2 Private Bankere skal have en ny kompetent kollega.  
 
Som Senior Private Banker er du ansvarlig for at opbygge din egen kundeportefølje. Du vil som key account manager for dine formuende kunder rådgive om optimering af kundens formue - både på aktiv og passiv siden.  Du er Senior Private Banker og dækker alle generationer i familien – herunder holdingselskaber. Du er kundeansvarlig og omdrejningspunktet for kundens team af specialister som typisk er en aktie- og virksomhedsobligationsrådgiver og/eller en porteføljemanager. På pensionsområdet trækker vi på specialisterne i de fire formuecentre.
 
Vi forestiller os at du har følgende profil 
 • Mindst 10 års erfaring med at rådgive privatkunder – gerne formuende, og du brænder for at levere service og rådgivning i særklasse.  
 • Stærke kompetencer inden for bolig, pension, investering og skat, og oplever værdien af 360 graders formuerådgivning.  
 • Er proaktiv og udadvendt og elsker at jagte nye kunder – ligesom du følger kvalitativt op på leads på nye formuende kunder fra de lokale banker. 
 • Du kan li’ at overraske de formuende kunder uopfordret med rådgivningsbudskaber og invitationer til kundearrangementer.  
 • Kommunikation er en af dine stærke sider – og du kan formidle individuelle finansielle løsninger på en enkel og forståelig måde.  
 • Du er dygtig til at fastholde og udbygge kunderelationer, og du har en ægte interesse for kunden/familien bag formuen.  
 • Du har formuerådgiveruddannelsen – eller ønsker at tage den.  
 
Det tilbyder vi dig 
 • Et kompetent team hvor vi benytter hinandens kompetencer for at sikre et højt fagligt niveau.  
 • En udfordrende hverdag og en stærk salgskultur. 
 • Et Private Banking-koncept hvor den gode kundeoplevelse gennemsyrer alt fra forberedelse til kundemødet. 
 • Store frihedsgrader og indflydelse på planlægning af din hverdag.  
 • Løbende uddannelse – både fagligt og salgsmæssigt.  
 
Der er pt. to Private Bankere på Sjælland, og tre Assistant Private Bankere i teamet, som hjælper dig med at oprette de mange nye kunder og øvrige administrative opgaver i hverdagen fx boligsager, udfærdigelse af dokumenter og mindre opgaver. Du vil få en daglig arbejdsplads i en af vores afdelinger på Sjælland og i Private Banking i Aalborg. 
 
Er du motiveret? 
Hos par Nord arbejder vi ud fra værdierne: Kompetent, Ambitiøs, Nærværende & Ordentlig. Hvis du vil med på holdet, så send din ansøgning snarest muligt og senest søndag den 22. oktober 2017. Vi afholder samtaler løbende. 
 
Har du spørgsmål, kontakt Tina Simoni på 2527 1188. Vi glæder os til at høre fra dig. 


Ansøgningsfrist:
22-10-2017

Afdeling:
Private Banking

Arbejdssted:
Sjælland

Hjemmeside:
www.sparnord.dk

Kontaktpersoner:
Tina Simoni
Afdelingsdirektør
9634 7688
2527 1188