Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Spar Nord Roskilde søger totalrådgiver
Drømmer du om et job, hvor du bliver fagligt udfordret som rådgiver? Så har vi en rigtig spændende stilling til dig! 
 
Som totalrådgiver rådgiver du bankens erhvervskunder i det mindre segment. Din opgave består i en 360 graders kvalitativ rådgivning, hvor du bygger bro mellem kundens erhvervs- og privatøkonomi. 
 
Du bliver ansvarlig for din egen kundeportefølje, som løbende udbygges med overflytning af kunder fra de øvrige rådgivere i afdelingen. Herudover vil der også være plads til at du kan udvikle din portefølje med nye kunder, som du indhenter gennem eget netværk. 
 
I Roskilde oplever vi både i privat- og erhvervsafdelingen en stor tilgang af nye kunder. Kunderne kommer via opsøgende kampagner, henvisninger fra eksisterende kunder og fra diverse samarbejdspartnere. Spar Nord Roskilde består af en privat og erhvervsafdeling samt et formuecenter. Vi er i alt 29 medarbejdere som sammen udgør et socialt og kompetent team, der yder professionel rådgivning til kunderne med vægt på høj faglighed, særdeles god service og en personlig relation. 
 
Du vil have fast arbejdsplads i afdelingen i Roskilde, men skal forvente, at du til tider også har kundemøder ude af huset.   
 
Hvem er du
  • Som person er du udadvendt og god til at skabe relationer til eksisterende og nye potentielle kunder. Du møder kunderne med et åbent sind og et glimt i øjet. Du har gennem din erfaring som rådgiver lært at tilpasse dig den enkelte kunde og afdække deres behov for bankløsninger nu og i fremtiden. 
  • Du er en teamspiller der mestrer at bringe dine egne og dine kollegaers kompetencer i spil.  
  • Du ønsker at sætte dit præg på hverdagen og bankområdets udvikling. Du bidrager til indfrielse af bankens salgsresultater og finder i samarbejde med dine kollegaer relevante aktiviteter, der gør at kunderne altid får markedets bedste bankoplevelse og du kommer i kontakt med nye potentielle kunder.  
  • Du er åben for forandringer i hverdagen og deltager aktivt i udviklingen, når bankens strategiske tiltag skal implementeres og realiseres. 
  • Vi forventer at du er bankuddannet og har erfaring med betjening af erhvervskunder indenfor det mindre segment.  
 
Vi tilbyder dig
  • Du bliver en del af et kompetent team, der sætter kunderne, de fælles resultater og udvikling i centrum 
  • Du får mulighed for at tage ansvar og træffe selvstændige beslutninger i hverdagen 
  • Et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og arbejdsglæde 
  • At dine faglige og personlige kompetencer bliver bragt i spil og udviklet hver dag 
  • Attraktive ansættelsesvilkår 
 
Vil du med på holdet? 
Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du vil med på holdet som vores nye kollega. 
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte erhvervskundechef Søren Wennerwald på tlf. nr. 25 27 13 05 
 
Ansøgningsfrist er d. 23. oktober 2017. Vi vil løbende afholde samtaler, så send meget gerne din ansøgning til os hurtigst muligt. 


Ansøgningsfrist:
23-10-2017

Afdeling:
Roskilde

Arbejdssted:
Københavnsvej 65, 4000 Roskilde

Hjemmeside:
www.sparnord.dk

Kontaktpersoner:
Søren Wennerwald
Erhvervskundechef
46340507
25271305