Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Sprogligt skarp journalist til Ligetil
Det er ikke så ligetil at læse og skrive dansk. Det ved brugerne af DR’s nyhedssite for læsesvage danskere, dr.dk/ligetil, alt om.  
 
Det er heller ikke så ligetil at skrive nyheder om kontanthjælpsloftet eller skattereformer til en målgruppe, for hvem det er en kraftanstrengelse at læse selv en kort tekst.  
 
Til redaktionen bag Ligetil søger DR en journalist med en helt særlig veludviklet næse for det gode sprog. Du skal elske at nørde med formuleringerne og vende hvert enkelt ord i kampen for at brede historierne ud, så de er så ligetil, som overhovedet muligt.  
 
Din profil
Vi lægger vægt på, at dit hjerte banker for nyheder, og at du har en ambition om at gøre en forskel med din journalistik. Som ansat på Ligetil er din indsats med til at sikre, at alle dele af samfundet er oplyst om de emner, der fylder på den politiske og sociale dagsorden.
 
Du har formentlig:  
  • Mindst et par års erfaring med nyhedsjournalistik.  
  • Erfaring med webjournalistik og sociale medier - meget gerne også video.  
  • Kendskab til Ligetils målgruppe fx fra undervisningsjob, frivilligt arbejde etc.  
 
Om Ligetil  
Ligetil henvender sig til alle, der har vanskeligt ved at orientere sig i de nyheder, som DR og andre medier serverer via de almindelige nyhedskanaler.
 
Undersøgelser viser, at næsten 600.000 danskere har svært ved at læse en almindelig artikel i en avis. Ligetils brugerskare er derfor lige så mangfoldig som det omgivende samfund og tæller både hr. og fru Jensen samt nyslåede danskere, som tager de allerførste livtag med sproget.  
 
Ansvar og arbejdsopgaver 
I det daglige vil opgaven i stor udstrækning bestå i at redigere og tilpasse nyheder og andet indhold fra DR’s øvrige kanaler til Ligetil.
 
Du skal derfor være klar til at påtage dig redigeringsarbejdet, selv om vi naturligvis også producerer vores eget unikke indhold.  
 
Ligetil har desuden ambitioner om at vokse og udvikle sig inden for den visuelle journalistik. Derfor er det absolut en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med især video i tidligere job.  
 
Innovativ formidling
Ligetil er en del af Center for Innovativ Formidling af Viden og Undervisning, som har til huse hos DR Nordjylland i Aalborg. Du bliver del af et ungt, nystartet hold, hvor vi stadigt og kontinuerligt udvikler både indhold og arbejdsprocesser.  
 
Ud over Ligetil favner centeret også DR’s undervisningstilbud til folkeskolen og ungdomsuddannelserne, videnskabsredaktionen samt en udviklingsafdeling for digitale produkter.  
 
Kontakt
Du er velkommen til at kontakte centerchef Carsten Nymann på telefon 28547040 eller på mail cany@dr.dk, hvis du vil vide mere om stillingen. 
 
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Ansøgningsfristen er den 26. januar.
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
DR søger journalist med formidable sproglige evner til dr.dk/ligetil.

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Center for Innovativ Formidling af Viden og Undervisning i Aalborg

Afdeling:
DR Danmark

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Carsten Nymann 
 
 
 

Application deadline


26-01-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN