Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Nyhedsreporter til digitale platforme og radio
DR Bornholm søger en ambitiøs og iderig nyhedsreporter, der er stærk på de digitale platforme, og som samtidig har lyst til at arbejde med regional journalistik til P4.
 
DR Bornholm er på samme tid både et regionalt og et nationalt nyhedsmedie. Vi producerer til radio, sociale medier og net. På dr.dk er det os, der leverer de store bornholmske nyheder og features fortalt i både tekst, video, lyd og grafik, og på Facebook giver vi brugerne både seriøse nyheder, nære cases, historier med smil på læben og et forum til debat. Vi producerer stærk journalistik og lægger vægt på at folde dagens vigtigste historier ud på alle platforme med dybde og perspektiv. P4 Bornholm er landets mest aflyttede radiokanal med knap 60 procent af al radiolytning i landsdelen og har derfor en meget stor gennemslagskraft.
 
Du bliver en del af DR Bornholms nyhedsredaktion, hvor din primære opgave bliver at sikre, at vores historier får gennemslagskraft digitalt. Du skal producere indhold til dr.dk og samtidig sikre et godt flow på vores sociale medier. Når du ikke arbejder med de digitale platforme, bliver der plads til radioproduktion som nyhedsreporter.

Kvalifikationer
  • Du har erfaring med digitaljournalistik på både web og sociale medier. 
  • Du er uddannet journalist og har erfaring med nyhedsjournalistik. 
  • Du brænder for den digitale journalistik og har styr på de nyeste tendenser og fortælleformer. 
  • Du har erfaring med videoproduktion på iPhone. 
  • Du får let ideer og er i stand til at omsætte dem til væsentlige nyhedshistorier. 
  • Du vil være med til at sætte den journalistiske dagsorden. 
  • Du trives med korte deadlines. 
  • Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar. 
  • Du er en omgængelig kollega, der kan samarbejde og bidrage konstruktivt på redaktionen. 

DR Bornholm er en redaktion i udvikling, med ambitioner og højt til loftet. Du bliver en del af et hold på ca. 20 journalister.

Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse 1. april 2017.
 
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge. 
 
Dit arbejdssted bliver DR i Rønne, hvorfra DR Bornholm dagligt producerer syv timers morgen- og eftermiddagsradio, laver webartikler til dr.dk, har en aktiv profil på Facebook og leverer indslag til Radioavisen.  
 
Kontakt
 Du er velkommen til at kontakte redaktionschef Erik Nielsen på eni@dr.dk eller 20478647, hvis du vil vide mere om stillingen.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Ansøgningsfristen er den 23 februar kl.12.00.
 Vi forventer, at samtaler finder sted mandag d. 27 februar 2017.  
 
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
DR Bornholm søger en ambitiøs og iderig nyhedsreporter, der er stærk på de digitale platforme, og som samtidig har lyst til at arbejde med regional journalistik til P4.

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Aakirkebyvej 52, 3700 Rønne

Afdeling:
DR Danmark

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Erik Nielsen 
20478647
 
 
 

Application deadline


23-02-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN