Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Nyhedsjournalist
DR Syd er den store stemme i den sydlige landsdel. For at styrke dækningen af den vestlige del af vores distrikt, søger vi en god, iderig journalist, der vil arbejde med radiomediet, og som i hjertet nærer en kærlighed til Esbjerg-kanten i bredeste forstand. Du skal være velorienteret og interessere dig for, hvad der regionalt rører sig på det økonomisk, politisk, kulturelt og menneskelige plan.  
Øverst på ønskesedlen står en skarp nyhedsjournalist.  
Du skal være digitalt moderne, og du skal være indstillet på at bo i eller omkring Esbjerg, så du har en daglig, naturlig berøringsflade med dem, vi laver radio for.  
Det er en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt og er god til at få ideer, for det er op til dig og kollegaen i Esbjerg bedst muligt at sætte denne fascinerende egn af landet på DRs landkort.  
De historier vi laver, fødes lokalt/regionalt, men de skal gerne have et perspektiv der gør dem relevante og aktuelle for alle lytterne i P4 Syd & Esbjergs sendeområde.  
Arbejdsstedet er DRs redaktion midt i Esbjerg, hvor du sammen med 1-2 kollegaer i det daglige får ret frie tøjler til at lave den bedst tænkelige journalistik. Det sker i tæt dialog med hovedredaktionen i Aabenraa. Du skal påregne at arbejde på hovedredaktionen i Aabenraa en uge om måneden for sammen med den store flok af kollegaer og ledelsen at udvikle og forløse projekter og ideer, være tilstede hvor beslutningerne træffes, og ikke mindst bidrage med frisk vind fra vest.  
 
På DR Syd & Esbjerg satser vi nemlig bestandigt på at udvikle og prioritere vores egne historier som forløses på forskellige platforme og formater på P4. Vi har ugentlig 350.000 lyttere. Ud over at være deres primære nyhedskilde, så er det vores ambition at vores historier er så interessante, at de når ud til hele landet via Radioavisen og nyhederne på tv om aftenen.  
 
 
Redaktioner i Aabenraa og Esbjerg  
DR Syd & Esbjerg består af to distrikter og der er en redaktion i hhv. Aabenraa og Esbjerg. I alt er der cirka 35 medarbejdere, som dagligt producerer syv timers morgen- og eftermiddagsradio. Vi laver webartikler til dr.dk og har en aktiv profil på de sociale medier.   
 
Vi tænker vores journalistik regionalt og bredtfavnende, men vi har samtidig en forpligtelse til at differentiere vores nyheder, så vi tilgodeser lyttere alt efter, om de lever i den østlige eller vestlige del af sendeområdet.  
 
Hvis du kan leve op til forventningerne, som de er skitseret her, kan vi til gengæld tilbyde en arbejdsplads, der er i konstant udvikling, og hvor gode ideer eller nye måder at forløse dem på udløser klapsalver. Vi glæder os til at se, hvad du kan bidrage med.  
 
 
Generelt 
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.  
Tiltrædelse snarest mulig.  
 
Yderligere information: Redaktionschef Kirsten Elley på kiel@dr.dk eller 28547929.  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.  
 
Ansøgningsfrist: Onsdag, den 1. marts 2017 kl. 12.  
 
Samtalerne finder sandsynligvis sted onsdag den 8. marts.  
 
 
  
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
Journalist med interesse for radio søges til opgradering af redaktion i Esbjerg.

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Esbjerg og Aabenraa

Afdeling:
DR Danmark

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Kirsten Elley 
28547929
 
 
 

Application deadline


01-03-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN