Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
TV-chef
DR søger en visionær og strategisk tænkende chef til en nyoprettet stilling som TV-chef i DR Medier.  
 
TV-chefen har det overordnede ansvar for bestilling af programmer til DRs tv-kanaler. Opgaven er at sikre, at DRs tv-indhold fortsat er relevant for alle seere uanset platform, og at det samlede tv-udbud er mangfoldigt og varieret.  
 
DRs ambition er at sætte væsentlige emner til debat og levere stof til den fælles samtale blandt borgerne. Derfor søger vi en tv-chef med stærke publicistiske ambitioner for indholdet og klare visioner for, hvordan DRs tv-udbud skal udvikles.  
 
TV-chefen er chef for DRs kanalchefer for DR1, DR2, DR3 og DRK, og TV-chefen har også ansvaret for bestilling af indhold, der går på tværs af kanaler herunder nyheder, dokumentar og tværgående begivenheder som valg i ind- og udland. Derudover har TV-chefen også ansvaret for tværgående temaer og satsninger såsom de aktuelle Historien om Danmark og klima, næste års satsning om videnskab etc., hvor DR ønsker at sætte væsentlige emner på dagsordenen.  
 
TV-chefen indgår sammen med radiochefen, publiceringschefen, markedsføringschefen og den digitale chef i ledelsen af DR Medier, som sætter strategisk retning og rammer for udviklingen af DRs medier og kanaler.  
 
Derudover har TV-chefen et tæt samarbejde med DRs indholdsproducerende redaktioner samt eksterne producenter, så gode samarbejdsevner er derfor et absolut krav i stillingen. Som TV-chef refererer du til DRs mediedirektør, Henriette Marienlund.  
 
Vi søger en TV-chef med indgående kendskab til og erfaring med tv-markedet og tv-produktion med særlige kompetencer indenfor den journalistiske del. Vi forventer, at TV-chefen har en journalistisk baggrund med flere års erfaring og resultater med at lave TV, der har gennemslagskraft og sætter dagsorden.  
 
Der lægges vægt på, at ansøgeren har: 
 
  • Publicistiske ambitioner og forståelse for DRs rolle  
  • Strategisk tænkende og bred erfaring med udvikling og eksekvering af mediestrategi  
  • Indgående kendskab til udviklingen i mediemarkedet og brugeradfærden på tværs af medier og platforme 
  • Visionær på journalistikkens og tv-mediets vegne  
  • Flere års erfaring med ledelse af redaktionelle miljøer 
  • Evner for klar strategisk kommunikation   
  • Stærke samarbejdsevner 
 
Kontakt
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har metro lige til døren. 
 
Du er velkommen til at kontakte mediedirektør Henriette Marienlund, TEM@dr.dk, 2854 2591, hvis du vil vide mere om stillingen. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Ansøgningsfristen er den 6. juni 2017 kl. 12.00
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
DR søger en visionær og strategisk tænkende chef til en nyoprettet stilling som TV-chef i DR Medier.

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
DR Byen

Afdeling:
DR Medier

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Henriette Marienlund 
28542591
 
 
 

Application deadline


06-06-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN