Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Håndboldkommentator til DR Sporten
Er du Danmarks næste topkommentator? Og kan du kommentere håndbold, så harpiksen kan mærkes helt hjem i stuerne? Så er det dig vi søger.
 
Til den nye sæson i Champions League leder vi efter en førstekommentator til vores håndboldudsendelser på DR1. Du skal være den passionerede, men sikre stemme der kan formidle både spil og stemning.
 
Du skal kunne kommentere med effekt, både når der kræves ro og når der kræves begejstring. Du kommer til at indgå på en traditionsstærk og ambitiøs håndboldredaktion. Du vil være involveret i hele processen med at skabe Danmarks stærkeste håndboldprodukt, hvor håndboldens unikke evne til at skabe fællesskab altid er i fokus.
 
Vi forventer af dig, at du allerede har bevist dig selv som tv-kommentator og nu er klar til at tage springet til DR1. Vi forventer at du er passioneret omkring al sport - specielt håndbold. Ligesom vi forventer at du har den personlige ro og modenhed, der gør at du kan klare de mange store opgaver et kommentatorliv byder på. Du har den ballast det kræves at være på scenen med det største publikum.
 
Stillingen er en kombinationsstilling, hvor man udover kommentatoropgaverne også skal fungere som journalist på en af DR Sportens mange platforme.
Vi leder efter en person der kan starte første august, men er villige til at vente på den rette. Da DR Sporten første februar flytter til Aarhus vil stillingen starte med tjenestested i København og så skifte til Aarhus første februar 2018. Vedlæg venligst et klip der fremhæver dine evner som kommentator - enten i fysisk kopi eller link.
 
Har du spørgsmål til stillingen?
Så kan du kontakte; Morten Hauge Clausen, Event og Transmissionschef, på email: hcm@dr.dk, eller på tlf. 2854 4958
eller Søren Vestergaard, Sportschef, på mail: svg@dr.dk, eller på tlf. 2854 9789.
 
Ansøgningsfristen er 3. juli kl. 14.00.
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
Er du Danmarks næste topkommentator? Og kan du kommentere håndbold så harpiksen kan mærkes helt hjem i stuerne? Så er det dig vi søger.

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
DR Byen (Aarhus efter Februar 2018)

Afdeling:
DR Nyheder

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

 
 
 
 

Application deadline


03-07-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN