Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Håndboldredaktør til DR Sporten
 
DR Sporten leder efter en stærk håndboldredaktør, der kan udvikle vores Champions League dækning og være en integreret del af vores dækning af de store slutrunder.
 
Din opgave bliver at skabe Danmarks stærkeste håndboldprodukt. Og du kommer til at skulle levere en dækning der er stærk og bred nok til at kunne løfte DR1. Du bliver fyrtårnet på vores håndbolddækning.
 
Du kommer til at stå i spidsen for en lille, men traditionsstærk håndboldredaktion. Og du kommer selv til at gå forrest og i både opliningen og afviklingen af vores Champions League kampe.
 
Vi forventer at du allerede har bevist at du er stærk på tv, og at du i forhold til slutrunder har erfaring med at tænke i big tv. Vi forventer også, at du har flair og forståelse for det digitale, som vi gerne ser få et løft i hverdagen.
 
Stillingen er en kombinationsstilling, hvor man udover ansvaret for håndbolden også indgår i DR Sportens redaktørkorps, og man indgår som Aftenredaktør på vores sportsnyheder.
 
Vi leder helst efter en person der kan starte første august, men vi er villige til at vente for den rette. Da DR Sporten første februar flytter til Aarhus vil stillingen starte med tjenestested i København og så skifte til Aarhus første februar 2018.
 
Har du spørgsmål til stillingen?
Så kan du kontakte; Morten Hauge Clausen, Event og Transmissionschef, på email: hcm@dr.dk, eller på tlf. 2854 4958 eller Søren Vestergaard, Sportschef, på mail: svg@dr.dk, eller på tlf. 2854 9789.
 
Ansøgningsfristen er 3. juli, kl. 14.00.
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
DR Sporten leder efter en stærk håndboldredaktør, der kan udvikle vores Champions League dækning og være en integreret del af vores dækning af de store slutrunder.

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
DR Byen (Aarhus efter Februar 2018)

Afdeling:
DR Nyheder

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

 
 
 
 

Application deadline


03-07-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN