Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Digital mad-journalist til dr.dk/mad
Du elsker mad og den danske madkultur. Du har stærke madkompetencer og arbejder professionelt med det på web og SoMe. Du er digital til benet og du ved hvad, der inspirerer især unge til at gå i køkkenet. Og så er du måske den nye digitale mad-journalist på dr.dk/mad.  
 
Dr.dk/mad er DRs digitale madunivers, der handler om alt, hvad der snittes, koges, steges og bages.Med afsæt i dansk madkultur og DRs mange madprogrammer på radio og tv tilbyder sitet danskerne opskrifter, aktuelle artikler/videoer og appetitlige madhistorier. Særligt ønsker vi kontakt til de unge brugere. Formålet er at give danskerne øget kendskab til råvarer og madkultur og masser af inspiration til selv at lave dansk hverdagsmad. Endeligt giver sitet brugerne mulighed for at komme endnu tættere på DRs mange kokke og mad-værter og de programmer, som seerne elsker.  
 
Du skal som mad-journalist have en klar vision for hvordan sitet appellerer til befolkningen bredt og unge i særdeleshed med tekst og video, der er klart genkendeligt som DR-indhold og har en tydelig public service-værdi. Du skal sikre, at vi udkommer dagligt med elementer til madsitet, i en kvalitet så det kan prioriteres på forsiden af dr.dk. Du skal koordinere og redigere bidrag fra de forskellige mad-redaktioner og bidrage med egne opskrifter til den store samling på dr.dk/mad.  
 
Vi forventer:
• At du er 100 % digital og har stærke kompetencer inden for produktion af madindhold til digitale platforme
• At du kanudvikle egne nye opskrifter baseret på dansk madkultur og målrettet en ung målgruppe
• At du kan formidle opskrifter digitalt, f.eks. som videoer med trin for trin opskrifter
• At du er grundig, tager ansvar og kan arbejde selvstændigt med planlægning og eksekvering
• At du er idérig og drevet af lyst til at inspirere og helt konkret hjælpe danskerne med dagens ret
• At du er god til at arbejde sammen med andre, er udadvendt og tillidsvækkende  
 
Vi tilbyder til gengæld en ambitiøs arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone.   
 
Den digitale madredaktion er placeret i DR Aarhus og er en del af DR Livsstil & Samfund, som blandt andet producerer tv-programmerne Den store Bagedyst, Madmagasinet, Nak & Æd og Sommertema med Anne og Anders.   
 
Redaktionen består udover mad-journalisten af en webmedarbejder, to SoMe-medarbejdere, en universitetspraktikant og en studentermedhjælper.   
 
Ansøgningsfrist 11. august 2017. Der vil være samtaler i begyndelsen af uge 34.  
 
Ansættelsens varighed og øvrige vilkår efter aftale.  
 
DR ønsker at afspejle hele samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.  
 
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte redaktionschef Eva Kvist, evkv@dr.dk /40281223  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
Du elsker mad og den danske madkultur. Du har stærke madkompetencer og arbejder professionelt med det på web og SoMe. Du er digital til benet og du ved hvad, der inspirerer især unge til at gå i køkkenet. Og så er du måske den nye digitale mad-journalist.

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Olof Palmes Allé 10-12, 8200 Aarhus N

Afdeling:
DR Danmark

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Eva Kvist 
40281223
 
 
 

Application deadline


11-08-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN