Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Redaktionschef, DR Nyheder Digital

DR Nyheder ønsker at styrke det redaktionelle fokus på digitale platforme og fokusere innovationskræfter på udvikling af nye digitale formater og fortælleformer. Vi ser det som en kerneopgave for DR Nyheder at levere de vigtigste nyheder til alle danskere og samtidig løfte tunge journalistiske opgaver i ind- og udland. Uanset hvilken platform der anvendes, skal brugerne være sikre på, at det DR Nyheder udkommer med, er af en kvalitet, som fremstår med et klart public service-aftryk.

Derfor søger vi en ny redaktionschef, der får det redaktionelle ansvar for at sikre, at vi med særligt fokus på det visuelle, udkommer i høj kvalitet på DR’s digitale platforme, og som samtidig skal drive digitale udviklingsprojekter på tværs af DR Nyheder. Vi samler en række digitale redaktioner i en ny enhed, DR Nyheder Digital, der får ansvaret for det visuelle udtryk digitalt, Sociale medier, WebTV og Webdok. Som chef for den digitale redaktion får du et særligt ansvar for at samarbejde med redaktioner i hele DR om grafik, datavisualisering og web-tv, og du får ansvaret for den redaktionelle, visuelle kvalitetssikring på hele dr.dk. Redaktionen tæller i alt ca. 20 medarbejdere på tværs af opgaver og funktioner, inkl. fire redaktører.

Vigtigste opgaver:

 • At sikre DR Nyheder udkommer med væsentligt og relevant nyheds- og aktualitetsstof på sociale medier i overensstemmelse med DR Nyheders journalistiske retningslinjer og værdier

 • Lede en digital redaktion, udvikle arbejdsprocesser og samarbejde på tværs af DR Nyheder

 • Udvikle nye digitale nyhedsformater til især yngre danskere

 • Sikre implementering af et stærkt visuelt udtryk, i et tæt samarbejde med DR Nyheders øvrige grafiske afdelinger

 

Kvalifikationer og erfaring:

 • Dokumenteret redaktionel ledelseserfaring og resultater

 • Erfaring med personaleledelse

 • Dyb indsigt i digitale platformes udkommevilkår

 • Idérig og visionær ift. udvikling af nye digitale formater

 • Indsigt i yngre målgruppers brug af nyhedsmedier

 • Erfaring med at drive udviklingsprojekter med mange interessenter

 • Meget stærke samarbejdsevner

 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge. Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har røgfrit miljø og metro lige til døren.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Nyhedschef Thomas Falbe på 23296221 / thf@dr.dk

 
Ansøgningsfrist: 25. september 2017
Samtaler afholdes løbende.  
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer 

OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
DR Nyheder ønsker at styrke det redaktionelle fokus på digitale platforme og fokusere innovationskræfter på udvikling af nye digitale formater og fortælleformer.

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
DR Byen

Afdeling:
DR Nyheder

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Thomas Falbe 
23296221
 
 
 

Application deadline


25-09-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN